Ak Parti Düzköy ilçe başkanı Mehmet Atmaca, daha önce oluşan heyelanın yarattığı tehlikeyi gidermek için 2 yıldır yaptığımız girişimlerden sonuç alamadık. 350 bin lirayı şimdi Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar gönderiyor’’ dedi.

DÜZKÖY’ÜN İLACI BAKAN BAYRAKTAR OLDU

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, geçtiğimiz hafta geldiği Trabzon’da ilk ziyaretlerinden birisi de Düzköy ilçesi ve Jandarma komutanlığı oldu. Bakan Bayraktar’a buradaki ziyaretinde iletilen konulardan birisi de ilçede yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen heyelan sonrası oluşan tehditler ve alınması gereken önlemler oldu.

Ak Parti Düzköy ilçe başkanı Mehmet Atmaca, oluşan heyelan sonrası Jandarma Karakol binasının tehdit altında olduğunu ifade ederek , ‘’Hem vatandaşlarımız mağduriyetine he de jandarma karakol binasının tehdit altındaydı. İki yıldan beri yaptığımız bütün bütün girişimlerden hiçbir sonuç alamadık. Ancak sayın bakanımız geçtiğimiz hafta ilçemiz ziyaretinde kendisine konuyu aktardık.  Ve 350 bin Tl’lik ödeneğin gerekli olduğunu  bildirdik. Kendisi konuyla ilgileneceğini  ve en kısa zamanda  ödeneğin aktarılacağını  bize ifade etikten sonra  gerekli yerlerden bizi aradılar. Ve ödeneğin hemen gönderileceğinin müjdesini verdiler.  Bu konuda Sayın bakanımıza  duyarlılığından bizleri son derece memnun etmiştir. Bu ziyaretinde sorunu  çözmesi  kendisinin konulara ne kadar vakıf olduğunun da göstergesi. İlçe halkımız adına kendinse sonsuz teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.