İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, dün şehit eşlerini misafir etti. 2015 yılında terör örgütü saldırısında Muş’ta şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Funda Kulaksız’ın, “Babasız bir çocuk büyütebilirim ama vatansız büyütemem” şeklindeki sözleri Bakan Soylu’yu duygulandırdı.

Terörle mücadelede yeni bir sayfa açan ve hamleleriyle dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Ankara’da şehit eşlerini ve çocuklarını misafir etti. Temmuz 2015’te Muş'un Malazgirt ilçesinde PKK'lılarca vurularak öldürülen Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Funda Kulaksız’ın sözleri ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. 2 çocuk annesi olan Funda Kulaksız’ın, “Babasız bir çocuk büyütebilirim ama vatansız büyütemem” şeklindeki sözleri Bakan Soylu’yu ve salondakileri duygulandırdı.

Bakan Soylu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “’Çocuğumu babası büyütebilirim ama vatansız büyütemem.’ Arslan binbaşımızın eşi Funda hanımın asil cümlesi. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere minnettarız.” ifadelerine yer verdi.