61SAAT HABER SERVİSİ - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kars'ın Kağızman ilçesinde nöbet sırasında silahının kazayla ateş alması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Onur Tunçel'in, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Soğuksu Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Şehit ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Bakan Soylu,  “Başımız sağ olsun. Onur’umuz şehidimiz... İnanıyoruz ki tüm şehitlerimiz diridirler. Sizlerin sabrı, metaneti inanılmaz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlere sabır diliyorum. Bir daha bu acıları yaşamayız inşallah” dedi.
Ziyarette Şehit Onur Tunçel’in adının yaşatılması için de bir girişimde bulunulduğu ortaya çıktı. Soğuksu Mahallesinde, Zerafet Sokak’ın adının, Şehit Onur Tunçel olarak değiştirileceği kaydedildi.
Bakan Soylu’nun şehit ailesini ziyaretine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Okçin Akşit, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, İl Müftüsü Keramettin Demir, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk’te yer aldı.