61SAAT HABER SERVİSİ

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Enerji Bakanlığına bağlı çağrı merkezinin açılışını gerçekleştirmek üzere Trabzon'a geldi. İlk olarak şehre gelen Bakan Berat Albayrak Rize'de programını gerçekleştirmesinin ardından çağrı merkezinin açılışı için Değirmendere'ye geldi.

SOYLU'YA YOĞUN İLGİ

Bakan Albayrak'ın yanı sıra açılış için Trabzon'a gelen Bakan Süleyman Soylu'yu havalimanında yüzlerce siyasetçi, bürokrat, İl ve İlçe başkanları karşıladı. Havalimanında yoğun ilgiye maruz kalan Bakan Soylu vatandaşların talepleri sebebi ile yarım saatte havalimanından ayrıldı. 



AKSA'nın yeni çağrı merkezinin açılışında konuşan Bakan Soylu istihdama vurgu yaparak " Çok uzun zamandan beri Trabzon’dan bana enerji ile alakalı bir milletvekili olarak söylüyorum Olumsuz bir geri bildirim olmuyor. Eksik olabilir aksaklık olabilir am herkes ortaya koyduğu enerji ile memleketimizin her tarafında bu süreçler aynı zaman oluşacak.



YAVUZ SELİM'İ YAPACAĞIZ

 Bu açından çok teşekkür ediyoruz. İnşallah şehrimize 6 bin kişilik istihdam alanının kazanması için minnettarız ve müteşekkiriz. Bütün Türkiye’yi sarmalayan esas insan kaynağını sağlayan bir taraftan terör bir taraftan uyuşturucuya karşı verebileceğimiz en iyi cevap insan kaynağımızın istihdamı eğitimi ile bırakılan bütün değerleri yarına taşımakla cevap verebilecektir. Burası bir kardeşlik medeniyetidir. Bugün dünyanın içerisinde karşı karşıya kaldığı duruma katkı koyabilecek bir sözü medeniyeti ve  toprağın üzerinde yaşıyoruz Bizim memleketimizi huzursuzluğa maalesef kardeş kavgasına sokmak isteyenlere karşı verebileceğimiz en güzel cevap budur. Onlar 15 Temmuz’u yapacaklar biz Yavuz Selimi açacağız. 



YARINIMIZ AYDINLIK

Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. İrili ufaklı hem kamu hem özel sektör ile yatırımları bu insanlarımızın hayat standartları yüksek adım atmalarını sağlayacaktır. Yarınımız aydınlık ve acıktır. Bize bu emanetleri veren milletimize bizi mahcup etmesin. Çalışıyoruz gayret ediyoruz dualarınıza ihtiyaçlarımız var. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Başbakanımızın Binali beyin o yönetme kabiliyetini hem kararlığınının öncülüğünde Türkiye Bakanlar Kurulundaki arkadaşlarımız ama asli olan aziz milletimiz ile yarınki yürüyüşünü bugünkü kararlıkla devam etmektedir Geleceğimizin insanlarımızın tekrar AKSA ’ya teşekkür etmek istiyoruz. Burada iyi bir hizmet merkezi açılmaktadır: Gerek Trabzon’umuza gerek ülkemize yararı olmaktadır. Sayın bakanımıza Trabzon’a sağladığı bu imkan sayesinde bu şehrin güzide evladı 80 milyon insanımızın onur duyduğu bir insan olarak minnetlerimizi sunuyoruz."