7 Haziran ve 11 Kasım Genel seçimlerinde gösterdiği yoğun seçim çalışması sonrası AK Parti Trabzon’dan milletvekili seçilen Süleyman Soylu, yarın şehre ilk kez Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanlı olarak geldi.

Trabzon'a gelen Süleyman Soylu'ya görkemli bir karşılama yapılırken Bakan Soylu için asılan pankart dikkat çekti.

Pankartlarda " Geçmişimiz Kanuni Sultan Süleyman Geleceğimizi Bakan Soylu Süleyman.
Trabzon'umuzun evladı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Hoşgeldiniz.." ifadelerine yer verildi.

AK Parti Trabzon İl Danışma toplantısı için Trabzon’a gelen olan Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Soylu, AK Parti Trabzon Teşkilatı’nda partililer ile bir araya gelecek. Şehirdeki son durum hakkında AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’den bilgi alacak olan Soylu, aynı gün Ankara’ya geri dönecek.

Süleyman Soylu’nun programı şu şekilde;   10.00= Trabzon Valiliği ziyareti  10.30= Trabzon Büyükşehir Belediyesine ziyaret  12.00 =Trabzon İl Danışma Meclis toplantısı ( Yalı Park Otel )  17.00 =Of Günbatımı tesislerinde nikâh şahitliği  19.00= Ak Parti İl Başkanlığı ziyareti  21.30= Trabzon’dan Ankara’ya hareket