AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Trabzon’un sorumluluğunun her zaman büyük olduğunu belirterek “Trabzon’un kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için elini taşın altına koymaya hazır olan her kesimle işbirliği yapacağız” dedi.

Temayül sonrası çalışmalarına hız kesmeyen AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Yatırımcımızı, işçimizi, girişimcimizi, sanayicimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı herkesi can kulağı ile dinleyecek, uzlaşmayanı uzlaştıracağım. Tıkanan kanalları açacak, her kesimin Ankara’daki sesi, eli, kulağı olacağım. İl Genel Meclisi üyeliği ve başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ve Bakan Yardımcılığı görevlerimde başarıyla yürüttüğüm misyonu milletvekilliğinde de hayata geçireceğim. Biz ne yaptıksa çalışarak yaptık, emek harcadık, Trabzon’umuz için kentle birlikte büyümeye, bu toprakların insanlarıyla birlikte yeniye, daha iyiye ulaşmaya odaklandık. O nedenle vizyonumuzun temelinde hep çalışmak, hep liyakat, işi bilene teslim etmek oldu. Benim için çalışmak demek gönülden, özveriyle, sadakatle, bilgiyle çalışmak demektir. Hepimiz biliyoruz dünyanın hiçbir yerinde çalışmadan kazanmak mümkün değil. Hedefimiz şehrimizi engeller üzerinden atlatarak hak ettiği konuma taşımak için hiç durmadan var gücü ile çalışmaktadır. Trabzon’umuzu ve Türkiye’yi daha yükseklere taşımak için hiçbir menfaat gözetmeden çıktığımız bu yolda hep birlikte olmak ve bir an bile umutsuzluğa düşmeden çalışmak, çalışkan olmak bizlerin en büyük vazifesidir. Trabzon’da yine çok çalışarak hep birlikte kazanacağız.

Trabzon’da merkez ve ilçelerin ‘Yeni Trabzon’ yaklaşımda hep birlikte ele alınması gerektiğine dikkat çeken Muhammet Balta “Trabzon büyük bir şehirdir. Her vesileyle bunun altını çiziyoruz, belirtiyoruz. Trabzon’umuzun sorumluluğu her zaman büyük olmuştur. Trabzon’umuzun yapılan araştırma ve plan çalışmalarıyla ortaya konan, çözüm bekleyen sorun ve ihtiyaçları var. Öncelikle bunların çözümüne odaklanacağız. Trabzon gelişimin yoğun olarak hissedildiği kentlerin başında geliyor. Araç ve konut sayısının sürekli arttığı ilimizde, uzun vadede oluşacak ihtiyaçlarla ilgili bir dizi adım atıldı. Elbette daha ileri safhalarda yeni ihtiyaçlar da kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Halkımızın talep ve beklentileri karşılamak için bir araya gelen bütün platformlarla birlikte hareket edeceğiz. Bunları çözmek için her türlü çabayı harcayacağım. Biz seçimden seçime değil, her zaman milletin yanında yer alan büyük bir ailenin bireyleriz. Bu yüzden önümüze bakarak, hizmetlerimizi arttırarak yolumuza, hedeflerimize 2023 vizyonumuza doğru hızla ilerliyoruz. Çünkü biz hizmet ederken halkımızın taleplerini öncelik alıyoruz” diye konuştu.