Ak Parti Trabzon Genlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu hafta sonu Trabzon’da gerçekleştirilecek olan Ak parti Gençlik Şöleni ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem verdiğini vurgulayan Karaoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü, “Partimizin kuruluş tarihinden itibaren her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 11.’si gerçekleşecek olan AK Parti Gençlik Şöleni’ne, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatı olarak ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 2 yıldır yoğun bir şekilde altyapısını oluşturduğumuz ve ilimizde gerçekleştirmek için gayretli çalışmalar sergilediğimiz Gençlik Şöleni ile amacımız; Trabzon gençliğini 81 il ile buluşturmak ve şöleni omuz omuza kutlamak olacaktır. Bu büyük organizasyonu ilimizde gerçekleştirme girişimlerimizde bizlerden desteğini esirgemeyen ve şölenin Trabzon’a alınmasında büyük katkıları olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan BAYRAKTAR’A, Trabzon Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatı olarak tekrar teşekkür ediyoruz.

İlki 2001 yılında Ankara’da düzenlenen AK Parti Gençlik Şölenleri sırasıyla Samsun, Gaziantep, Bursa, Antalya, Van, Eskişehir, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerinde coşkuyla kutlanmış, bizler de Trabzon Teşkilatı olarak tüm bu şölenlere yüksek oranda katılım sağlayarak şölen coşkusunu yaşamışızdır.  

Gençliğe verdiği değeri her platformda belirten, asla asılsız vaatlerle gençleri oy bezirgânlığına alet etmeyen, sadece seçilme yaşını 25’e indirmesiyle bile gelecek nesle duyduğu güveni ispatlayan Genel Başkanımız ve T.C. Başbakanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN bizzat katılacağı ve açılışını kendisinin yapacağı şölen, bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacaktır. Başbakanımızın değerli eşleri Emine ERDOĞAN Hanımefendi Bakanlar Kurulu, Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları ve birçok siyasinin katılım göstereceği şölende ayrıca, Mustafa CECELİ ve Sagopa Kajmer konserleri ile gençler gönüllerince eğlenecektir. 81 ilden gelecek olan Gençlik Kolları Teşkilatlarının yanı sıra yurtdışında faaliyet gösteren siyasi partilerden 50 genç temsilciyi de ağırlayarak kendilerine Trabzon misafirperverliğini ve Trabzon kültürünü tanıtma fırsatı bulacağız. 42 mahalle, 7 belde ve 17 ilçe teşkilatımız ve bu teşkilatlarımızdan özenle belirlenen 350 görevli arkadaşımız ile yaklaşık 35.000 kişiyi en iyi şekilde karşılamaya hazırız.



13 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda düzenlenecek olan Gençlik Şölenine tüm halkımız ve tüm genç arkadaşlarımız davetlidir. Kendilerini TRABZON AKGENÇLİK olarak misafir etmekten onur duyacağız.