61SAAT HABER SERVİSİ

AK Parti'nin halk oylaması kampanya tanıtım toplantısı öncesi salon dışındaki partililere bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, Trabzonspor kaşkolu ile referandum startını başlattı.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından önce Trabzon'dan katılan partililer Yıldırım'a Trabzonspor kaşkolu verdi.

Başbakan Yıldırım da 81 ilin isimlerini saydığı sırada Trabzon gelince Trabzonspor kaşkolunu kaldırarak partilileri selamladı.


Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Arena Spor Salonu dışındaki partililere yönelik konuşmasında şunları kaydetti:

16 NİSAN HALKOYLAMASI KAMPANYASINI RESMEN BAŞLATIYORUZ

Yerimiz dar ama gönlümüz 80 milyonu alacak kadar geniş. Bugün 25 Şubat. Bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacak, muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi ulaştıracak 16 Nisan halkoylaması için resmen kampanyamızı başlatıyoruz. Bugünden itibaren siz değerli yol arkadaşları, gençler, hanımefendiler, beyefendiler, bütün teşkilatımız.

EMİNİM Kİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİ ŞU ANDA İZLİYOR

Türkiye'nin her ilinden, her ilçesinden, her renginden, her kokusundan ülkem insanı, 80 milyon akın akın burada ve yükselen bir ses var, meydanlardan güçlü Türkiye için, sürekli istikrar için kararımız evet... Eminim ki, kutlu yürüyüşün ilk adımını atan kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız bu muhteşem tabloyu izliyor. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımızı gönderiyoruz.