Trabozn'un Of İlçesi'nde Ak Parti İlçe Başkanlığı'na Hakan Terzioğlu'nun atanması sonrası patlak veren ıslak imza krizi sürüyor. Of'tan yayın yapan ofunnabzı adlı haber sitesinde yayınlanan haberde Başbakanlığın devreye girerek yaşanan usülsüzlükle ilgili gerekli girişimleri yaptığı ortaya atıldı. İşte Of'u karıştıran o haber…

24 Aralıkta yapılması gereken ancak usulsüz bir şekilde koltuğa '' ıslak imza '' sonucu oturan Hakan Terzioğlu ve yönetimini Başbabakan Recep Tayyip Erdoğan' a bildirdiklerini belirten Akparti Of İlçe Sekreteri Ekrem Hacıahmetoğlu başbakanlık tarafından özel kalem müdürleri aracılığıyla arandıklarını belirtti.

 

Hacıahmetoğlu '' Gönderdiğimiz dosyalar incelendi, konuyla yakından ilgileneceklerini belirttiler. Genel merkezden yetkilleri arayacaklarını yapılan usulsüzlüğün ve yanlışlığın derhal giderileceğini söylediler'' şeklinde konuştu.

Hacıahmetoğlu konuşmalarına şöyle devam etti '' Başbakanımız teşkilatlara çok önem verdiğini asla bu tür çirkinliklere müsaade etmeyeceklerini söyledi. Kendilerine Of'tan çok yoğun şekil de şikayetler geldiğini ve bunların incelendiğini söylediler. Teşkilat mensupları bu partinin asıl unsurlarıdır dedi.

Hukuki sürecin sürdüğünü, mutlak surette adaletin hakim olacağı, genel merkezin ve başbakanımızın olaya müdahil olacağını ve bu adaletsizliğin giderileceğini belirtti.

Bizlerin, Başbakanlık makamlarınca aranıp sorunlarımızla ilgilenilmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Başbakanımızın teşkilat mensuplarına göstermiş olduğu alaka ve sevgi kendisine karşı olan sevgi ve saygımızı o oran da da arttırmıştır. Kendisinin Of'ta teşkilat yapısını hiçe sayan uygulamların mimarları olan kişi veya kişilere gerekli yaptırımları uygulayacağından da hiç şüphemiz yoktur.

Düne kadar bu teşkilata en ağır ithamlarda bulunanlar, zerre kadar emeği olmayanlar bugün ne acıdır ki teşkilatı tabiri caizsse üzüm sarması gibi sarmışlardır. Bu teşkilata kendini maddi ve manevi feda edenler dışlanmıştır. Bu durumu en kısa zaman da genel merkezimizin düzelteceğine olan inancımız sonsuzdur. Burada basın aracılığıyla bir kez daha bu konuyla ilgilenen ve bizleri arayarak konuyla yakinen ilgileneceklerini söyleyen başbakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu gün birlik olma ve teşkilata sahip çıkma günüdür.