Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, ilçenin gelişimine de katkı sağlıyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bölümlü, Ballıca ve Cumapazarı Mahallelerinde taş duvar, menfez, yol genişletme ve betonlama çalışmasına tüm hızıyla devam ediyorlar. İlçenin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaretin buna bağlı olarak da ekonomik refahın de arttığını belirtti. Başkan Sarıalioğlu, ilçe yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Mahallelerimizde yeni yol açma ve var olan yolları genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiğinin altını çizen Başkan Sarıalioğlu “Hedefimiz Of ilçemizde yol sorununu ortadan kaldırmak olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, açıklamasında şunları kaydetti. “Of Belediyesi olarak Mahallelerimizde el vurmadık, ayak basmadık alan bırakmadık. Hemen hemen her mahallede çalışma yaptık ve yapmayada devam ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinde milletimiz bizlere hizmet etme yetkisi verdi. Bizde milletimizden aldığımız bu yetki ile birlikte çalışmalara başladık. Çoğu mahallelerimizde yeni yolların yanı sıra beton yol çalışması ve sıcak asfalt çalışması yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bizim amacımız milletimize hizmet etmek onun için her anımızı milletimize hizmet ederek geçiriyoruz. Söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. Büyükşehir Trabzon’umuzun en büyük ilçelerinden birisi olan Of ilçemizin yıldızını her geçen gün parlatmaya ve ilçenin standardını yükseltmeye devam ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.