Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of’un sorunlarını çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışıyor.
 
Of’un her sorunuyla bizzat ilgilenen Terzioğlu, talepler doğrultusunda gerek Of Belediyesi, gerek Kaymakamlık, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek diğer kamu kurumları, gerek milletvekilleri, ve gerekse bakanlıklar nezdinde devreye girerek yapılması gereken hizmetlerin kısa sürede temin edilmesine yardımcı oluyor.
 
Terzioğlu’nun son katkısı da Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’na oldu. Okul Aile Birliği tarafından okula Z Kütüphane yapılması için yapılan talebi Milli Eğitim Bakanlığı’na ileten Terzioğlu, okula Z Kütüphane yapımı için 50 Bin TL’lik kaynak aktarılmasını sağladı.
 
Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Harputoğlu ile birlikte okulu ziyaret eden Başkan Terzioğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar ve Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu ile Z Kütüphanenin yapılacağı sınıfta incelemelerde bulundu.
 
Of’un tüm sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için Kaymakamlık, Belediye ve diğer tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Terzioğlu; “Bütün hizmetler öncelikli ama Eğitim daha önemli. Çocuklarımızın, gençlerimizin daha kaliteli ortamlarda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Okul Aile Birliğimizin ve Okul Müdürümüzün talepleri doğrultusunda okulumuza bir Z kütüphane kazandırılması için Milli Eğitim Bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunduk. Eğitim Araçları ve Yayımları Grup Başkan Vekili Daire Başkanımız Ercan Şen beye çok teşekkür ediyorum. 50 bin TL’lik ödeneğimiz gönderildi. İnşallah en kısa zamanda ihalesi yapılarak okulumuza güzel bir kütüphane kazandırmış olacağız” diye konuştu.
 
Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar ve Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu da Of’a ve okula yaptıkları katkılar nedeniyle Başkan Terzioğlu’na teşekkür ettiler.