İlçe genelindeki daire amirleri için düzenlenen iftar programına Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yüzbaşı Mesut Çelik,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, eski Milletvekili Ali Kemal Başaran,  Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, Özel Kalem Müdürü Mustafa Mersinli, Daire Amirleri ve STK Temsilcileri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programda konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, “Birlik, beraberlik, dayanışma ve karşılıklı anlayış içinde Akçaabat’ı çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inancım tamdır.  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e düzenlediği iftar programları nedeniyle teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise “Ramazan; paylaşım ve huzur ayıdır. Bereketin, sevginin, saygının, paylaşımın en yoğun yaşandığı bugünlerde sizlerle iç içe olmak bizim için son derece anlamlı ve önemlidir. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımıza katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim.” Dedi.

Oldukça zengin bir iftar sofrasında buluşan daire başkanları, bir arada olmanın tadını çıkardı. Konukların kapıda karşılanmasıyla başlayan program, iftardan sonra yemek duasının yapılmasıyla program sona erdi.