Of ilçesinde bulunan bir restoranda verilen  yemeğe Sema Kızılcık’ın  yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan ve eşi Sermin Arslan, Trabzon milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun eşi Zeynep Bıyıklıoğlu,Vali yardımcısı Kamil Sarıaslan’ın  eşi Nihal Sarıaslan,Alay Komutanı’nın eşi Yeşim Aras,Emniyet Müdürü’nün eşi Fatma Yavaş, EMŞAT başkanı Songül Erdem Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca ,Şehit yakınları ve Gaziler katıldı.

Bu tür  toplantılarla bir araya gelerek, şehit yakını ve Gazilerimizin dertlerine ve neşelerine ortak olmayı amaçlayan Bayan Kızılcık, “Şehit yakınları ve gazilerimizle fırsat buldukça bir araya gelip, onları yakından tanımak, sorunlarını dinlemek ve dertlerine ortak olmak başlıca görevimiz.Bizler onların yalnız olmadığını,yanlarında olduğumuzu hissettirip mutlu olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bir nebze de mutlu ediyorsak bizde mutlu oluyoruz.Ayrıca bizim evimiz , sizlerinde evidir hiç çekinmeden çıkıp gelebilirsiniz’’ dedi.
Daha sonra Gazi Bayram Yıldırım’ın  20 gün önce dünyaya gelen  bebeğini evinde ziyaret  eden bayan Kızılcık Allahtan analı babalı büyümesini dileyerek  bebeğe çeşitli hediyeler verdi.