Bayram Otomotiv 15. yılını şahane bir konser eşliğinde müşterileri ile kutladı. Geçen 15 yılda gerçekleştirdiği aktiviteleri bir slayt gösterisi ile davetlilere sunan Bayram Otomotiv sahiplerinden Ali Yaşar Bayram başarı hikayelerini şöyle özetledi.
“Bayram Otomotiv, Peugeot markasının yenilikçi gücü ile 15 yıl önce 1997 yılında Trabzon’da satış ve servis hizmetlerini sunmaya başladı. O yıllarda satışı da servisi de Adnan Bey ile birlikte biz yürütürdük. Toplam çalışan sayımız da ancak 10 kişi kadardı.
Sektörde henüz yeni olmamıza rağmen markamızdan aldığımız cesaret ve müşterilerimizin güveni ile geleceğe yatırım kararı aldık.
2000 yılında belirlediğimiz 5 yıllık hedeflerimiz şöyleydi:
1 - Sektördeki en güçlü insan kaynaklarına sahip olmak,
2 - Sunduğumuz Peugeot satış, servis ve yedek parça hizmetlerini Karadeniz Bölgesine yaymak,
3 - Kurumsallaşmaktı.
Belirlediğimiz 5 yıllık hedefleri 2005 yılında gerçekleştirmenin gurunu yaşarken aynı yıl 2 ayrı plazamızı Bayram Trabzon Plaza ve Bayram Ordu Plaza’yı da hizmete açtık.
Çeşitli sosyal sorumluluk projelerimiz arasında Trabzon’daki ilköğretim öğrencilerinin resimlerinden oluşan, 23 Nisan haftasında düzenlediğimiz, bu yıl 7.’si tamamlanan Bayram Çocuk Resim Sergisi de yer almaktadır.
Müşteri memnuniyetinden ödün vermeksizin çalışarak geçen bu 15 yıllık süreçte bizden desteğini esirgemeyen çalışanlarımıza, Peugeot’ya ve tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum, tüm konuklara iyi eğlenceler diliyorum.”