Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde umudunu karaciğer nakline bağlayan Gedikli, hayata daha fazla tutunamadı. Gedikli’nin naaşı dün Akçaabat İlçesi Kuruçam Köyü’nde toprağa verildi.

İstanbul’da karaciğer nakli bekleyen Trabzonlu hasta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Karaciğer yetmezliğinden 2 yıldır İstanbul’da tedavi gören ve önceki gün yaşama veda eden Namık Gedikli(50) Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde toprağa verildi.  Aslen Trabzon Akçaabatlı olan ve İstanbul’da yaşayan makine teknisyeni Namık Gedikli (50) yaklaşık 2 yıldan beri İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi görüyordu. Son olarak doktorların karaciğer nakliyle iyileşebileceğini söylemesi üzerine karaciğer nakli için bekleyen Gedikli önceki gün tedavi gördüğü hastanede komaya girerek, yaşamını kaybetti.

Toprağa verilmek üzere naaşı Trabzon’un Akçaabat İlçesi Kuruçam Köyü’ne getirilen Gedikli, başta ailesi olmak üzere sevenlerinin gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Talihsiz hastalık sonucu hayata gözlerini yuman 50 yaşındaki Gedikli’nin evli ve biri erkek, diğeri kız olmak üzere 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.