Trabzon MHP İl Başkanı Nihat Birinci, CHP'nin sergilediği tutum ve politika ile ilgili yazılı bir basın metni yayınladı. Metinde oldukça çarpıcı ifadeler yer alırken, bu sözlere ne tepki geleceği ise merak konusu.

CHP İHANET POLİTİKASINDA

Birinci 'nin AK Parti'nin ihanet politikasından vazgeçtiği bunu şimdi CHP'nin yaptığını belirterek: "Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Yenikapı toplantısına katılmama kararının ardından, daha sonra istemeye istemeye katılması bu yeni dönemle ilgili bizlere CHP’nin yol haritasının ne olacağının işaretlerini vermişti. 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir darbe operasyonu ile CHP’nin başına ne için getirildiği şimdi daha iyi anlaşılmıştır. AKP yaşadığı musibetlerden sonra ihanet politikalarından vazgeçip, milli politikalara dönmesi, boşalttığı ihanet alanına CHP’nin yerleşmesi bütün Türk milletinde büyük bir hayal kırıklığı oluşturmuştur" dedi.

CHP "HEPİMİZ ERMENİYİZ" DİYENLERLE DAYANIŞMA İÇİNDE

 Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki tutumunun ardından Atatürk'ün kemiklerinin sızladığını ifade ederek sözlerine: "Görünen odur ki, ABD – AB kimden yana ise CHP’de onun yanındadır. Kürtçülerle kol koladır. FETÖ militanlarının hamisidir. Hepimiz ermeniyiz, diyenlerle dayanışma halindedir. Hele son olarak Kılıçdaroğlu’nun Adana mitinginde ne kadar Kürtçü ve Fetöcü gazeteci hapiste varsa, hepsini miting alanında olan CHP’lilere alkışlatması bütün Türk milletinde olduğu gibi CHP tabanında da infiale sebep olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu CHP’yi bu durumlara düşüren Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktadır" dedi.