Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün Trabzon’un Moloz mevkiindeki toptancılarla bir araya geldi. Ak Parti Trabzon merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın organize ettiği toplantıda, toptancıların sorunlarını dinleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi esnafın sorunlarını da dinleyerek çözümü noktasında birlikte fikir alışverişinde bulundular.
Trafik ve otopark konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten toptancılar esnafı, Trabzon Belediyesi’ne ait otoparkta esnafa yönelik uygulamaların günübirlik değiştiğini ve mağdur edildiklerini belirtti. Bunun üzerine Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konu ile ilgili gerekli talimatı vererek, toptancılara ait tüm araçların plakalarının otoparka bildirilmesini, ve gün içinde her toptancıya ait özel park yerine, bildirilen araçlardan bir tanesini bırakabilme imkanı sağlanmasını istedi.



Toptancıların en büyük istekleri ise Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi içinde yer alan “Toptancılar Hali” nin bir an önce yapılması. Bu konuda gerek mimari, gerek, imar, gerekse, arazi yönünde her konuda belediyeye yardımcı olabileceklerini ifade eden Toptancı esnafı “Başkanım bizi buradan, bu Moloz’dan kurtarın”