Borajet havayolları yenilenen uçak filosu ile İstanbul Trabzon seferlerine ekonomik fiyatları ile başladı.

Borajet havayolları yenilenen uçak filosu ile Trabzon – İstanbul seferlerine başladı. İlk seferin ardından yetkililerin de katılımıyla Trabzon Havaalanında açılış kutlaması gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan Devlet Hava Meydanları Trabzon Başmüdürü Vedat Atabek, “Borajet kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye’nin dört bir yanına uçuşlar yapmıştır. Bizde Borajet Havayolları çok sıcak samimi ilişkiler içerisindeyiz. İstanbul Sabiha Gökçen, Trabzon uçuşlarımız başladı, hayırlı olsun diyorum ve uçakların dolu uçmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

Trabzon’da Kalıcı Olmak İstiyoruz

Ardından Borajet ticaret başkan yardımcısı Kemal Bilgin konuşma yaparak, ” Borajet havayolları olarak daha önce de Trabzon’a uçuşlar gerçekleştirdik. Borajet 2014 yazı tüm filosunu değiştirip yeni uçak filosu ile uçuşlarına devam etmektedir. Trabzon’a hizmet etmeye geldik ve Trabzon’da kalıcı olmak istiyoruz” dedi.

Konforlu Ve Hesaplı Seyahat

Borajet satış geliştirme müdürü Aşan Kanarya ise, “Haftanın her günü Borajet’in yeni nesil jet uçakları ile İstanbul-Trabzon arasında her gün sabah ve akşam uçmak mümkün. Ayrıca Borajet ile Trabzon’dan Adana, Çanakkale, İzmir, Edremit ve Tokat’a Sabiha Gökçen’den aktarmalı olarak uçma imkanı da var. Çift sıra koltuk düzeni, koltuk aralarındaki geniş diz mesafesi, geniş camları, birbirinden enfes ücretsiz ikramları ile konforlu seyahat imkanı sunuyor” şeklinde ifade etti.

Halkımız Ucuza Uçsun

Organizasyona imzasını atan Kıyı Tur sahibi Hasan Coşkun da, “Trabzon’a yeni bir hizmet kazandırdık. Umuyoruz ki bu şeklide uçak biletleri daha da ucuzlayacaktır. Böyle bir hizmete vesile olduğumuz için mutluyuz, Trabzonlu daha uygun fiyatlarda uçsun diye çalıştık” dedi.