AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, 16 dernekten oluşan ve içlerinde eski il başkanlarının da olduğu “ Hayır” Platformunu eleştirerek, “ Bu bir platform değil. Orası acıların kadrosu” dedi.

KUYRUK ACILARI VAR! 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, referandumda “Hayır” oyu vereceklerini açıklayan MHP eski il başkanı Muammer Demeli’nin  içinde bulunduğu 16 dernekten oluşan “Hürriyet ve Memleket için Elele Platformunu sert eleştirdi. Başkan Revi, “Platformdakiler bir şeyler öylüyor. Ama bakınca geçmişte ne kadar kuyruk acısı olan varsa hepsi orada. Bu bir anlatma platformu değil. Orası acıların kadrosu dedi.

HEP “HAYIR” DEDİLER!

Revi, “ Biz peş peşe kampanyalar yürüttük, hepsinde de kavga gürültü olmaması için dikkat ettik. Bizim gerilim gibi bir derdimiz olamaz ama onların olabilir. Bugüne kadar hep “Hayır” dediler yine “Hayır” diyorlar. Bunlar negatif oldukları için böyle bir sorunları olabilir. Ama biz bunun bütün söylemlerimizi pozitif esaslar üzerine oturtacağız. Yeni sistemin neden gerektiğini anlatacağız. Biz de bir gerginlik olmayacak” diye konuştu. (KARADENİZ'DE SON NOKTA)