Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Akkaya, Trabzon genelinde mücadele sporları branşlarında faaliyet gösteren ve 2017 sezonunda derece yapan sporcu ve antrenörleri ile bir araya geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Nihat Demir, Milli Güreşci Selçuk Çebi, Akçaabat Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Türkiye Boks Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Selçuk Aydın ve Wushu İl Temsilcisi Ömer Saka’nın da hazır bulunduğu programda sporcu ve antrenörleri ile tek tek ilgilenen Akkaya, Trabzon’da futbolun yanı sıra mücadele sporlarının da önemli şekilde ilgi gördüğüne dikkat çekti.



Gecede sporculara hitap eden ve konuşmasında spor yapan bireylere destek olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederken desteklerini sürdüreceklerini kaydeden Akkaya, “Trabzon'umuz için futbolun yanı sıra diğer spor dallarının da ne kadar önemli olduğunu sizler başarılarınızla göstermiş oluyorsunuz. Bu şehir sizlerle, başarılarınızla gurur duyuyor. Geçtiğimiz günlerde Fethiye'de düzenlenen şampiyonada bir sporcu kızımızın ağladığını gördüm. ‘Neden ağladığını’ sorduğumda ‘ikinci olduğu için ağladığını’ söyledi. Çok duygulandım. Bu ruh, bu mücadele ve kazanma azmi sizleri de şehrimizi de zirveye taşıyacaktır. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Sizleri ve değerli antrenörlerinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Genel Sekreter Yardımcısı Akkaya, ayrıca diğer spor branşları içinde bu tür organizasyonlar yapacaklarını, antrenör ve sporcularla sık sık bir araya geleceklerini kaydetti. Programda sporcu ve antrenörler büyük başarılar için tespitlerini anlatırken Genel Sekreter Yardımcısı Akkaya tüm değerlendirmeleri tek tek not aldı. Gecede ayrıca Wushu İl Temsilcisi Ömer Saka, wushu sporuna katkılarından Akkaya'ya teşekkür plaket takdim etti.