61SAAT-Trabzon'da son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan video Trabzonlular arasında tıklanma rekorları kırıyor. Nerde ve hangi birlikte çekildiği bilinmeyen görüntüde, Trabzon'un Faroz Mahallesi'nden olduğunu söyleyen ve tezkeresine 61 gün kalan asker, bu günü ilginç bir şekilde kutluyor.

Askerlik yaptığı bölüğündeki askerleri içtima alınır şeklinde toplayan Trabzonlu asker, kameraya önce "Her erkeğin ömründe bir defa nasip olan o kutsal yerdeyiz. O kutsal mekandayız. Tam 460 günden beri, bu kutsal anı bekliyorum. Benim tezkere tarihimden bile önemli" diyor.
Ardından asker arkadaşlarına dönüp, "Şafak kaç' diye soruyor. 61 cevabını alan Trabzonlu asker, ardından "Bölük şafak kaç" diye yeniden soruyor.  Aynı soruyu arka arkaya soran Trabzonlu asker, arkadaşlarından gür sesle 61 cevabını alırken, ardından o zaman diye sorunca, Bölük hep bir ağızdan, "Bize Her Yer Trabzon" diye bağırıyor.
Trabzonlu asker videonon sonunda Trabzonspor'un Farozlular tarafından yaptırılan atkısını göstererek video son buluyor..

BU VİDEOYU MUTLAKA İZLEYİN... İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


KAYNAK: 61SAAT