Cephanelik Restaurant’ta gerçekleştirilen ve Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Genel Sekreter Davut Çakır, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya,  meclis üyeleri ve ailelerinin katıldığı yemekte, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin uzun toplantıların ardından ilçe belediyeleri,  Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ bütçelerini görüşerek karara bağladığını ifade eden Gümrükçüoğlu, emeklerinden dolayı meclis üyelerine ve çalışmalara katkısı geçenlere teşekkür etti. 
Gümrükçüoğlu, “Bir aile olduğumuzun çok güzel fotoğrafını bu akşam yaşıyoruz. Şehrimize en iyi hizmet etmek için hep birlikte omuz omuza çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek kuşaklara iyi bir şehir bırakmak için hep birlikte çalışıyoruz. Allah hepinizden razı olsun.” ifadelerini kulandı.

TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ise konuşmasında yoğun bütçe görüşmeleri sonrası ailece sıcak bir ortamda meclis üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı M.Sait Gürsoy ise konuşmasında yoğun bir çalışma temposu ile Büyükşehir ve TİSKİ’nin 2016 yılı bütçelerini görüşerek karara bağladıklarını belirterek emeği geçen tüm meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.