TTSO Meclis Üyesi İşadamı Samet Canbakkal Ali Osman Ulusoy'un vefatı nedeniyle yaptığı açıklamada üzüntülerini dile getirirken Ulusoy’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine ve iş dünyasına sabırlar diledi.

TTSO Meclis Üyesi işadamı Samet Canbakkal Ali Osman Ulusoy’un Türkiye’nin sayılı işadamlarından biri olduğunu belirterek ‘Türkiye’de hayatı örnek alınacak, azimi ve başarıları ders olarak okutulabilecek Trabzon’un unutulmayacak işadamı, kıymetli büyüğümüz, amcamız, Ali Osman Ulusoy’un ölümü bizleri derinden üzmüştür. Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin’ ifadelerini kullandı.

 Canbakkal Trabzonluluğu ile her zaman gurur duyan Ali Osman Ulusoy’un doğduğu şehre yatırım yapmak ve bu şehri terk etmemek için büyük gayret verdiğini de belirterek ‘Ulusoy kolay yolu seçip Trabzon’u terk edebilirdi, fakat o mücadeleyi sevdi. Trabzon’u sevdi. Herkesi sevdi. Trabzon’da onu sevdi. Bizlere yol gösteren oldu, ticarette birçok nasihati bize ışık olmuştur. Hele azmi ve çalışkanlılığı hep zihinlerimizde kalacak bize şevk katacaktır. 

Ne kadar yazsak, ne kadar söylesek boş. Önemli olan bunları hayatında söyleyebilmektir.  Ali Osman Ulusoy kelimelerle anlatılmayacak kadar başarıları hayatına sığdırmış önemli bir değerdir Trabzon için.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli büyüğümüz merhum Ulusoy’a Allah’tan rahmet, tüm iş dünyasına kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.