61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da beyaz eşya sektörünün öncü firmalarından Vestel Çapkınoğlu  Mağazaları tarafından düzenlenen ‘600 TL’ye son model araba’ kampanyası kapsamında yapılan çelişte kazanan talihli belli oldu. Kahramanmaraş Cadesi üzerinde bulunan Vestel Çapkınoğlu Mağazasında, Milli Piyango ve Noter Huzurunda yapılan çekilişe Vestel İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Cihan Ertunç’un da katıldı. Büyük ilgi gören çekilişte toplamda 3 bin 242 kupon dolduruldu. Bu kuponlardan 15 tanesi iptal edilirken 175 adedi ise boş çıktı.

Noter huzurunda yapılan çekilişte 2016 Model Citroen C-Elysee aracı 2415 Nolu kuponun sahibi Kazım Mazlum kazandı. Mazlum’un, Trabzon’un Kaşüstü Mahallesinden olduğu kaydedildi.  Çekilişin yedek talihlisi ise Ali Eraydın, oldu.

Çekiliş öncesi yapılan konuşmalarda Vestel Çapkınoğlu Mağazalarının sahibi Ekrem Çapkınoğlu,  “20 yıl gibi kısa bir süre içinde yüzde yüz yerli sloganı ile Vestel’i bir dünya markası yapan ve her yıl ülkemizin gururu olarak sektöründe ihracat lideri yapan başta Zorlu Holding yönetim Kurulu Başkanı sayın Ahmet Zorlu’ya ve Vestel ailesinin tüm çalışanlarına, özellikle Vestel Pazarlama Genel Müdürümüz Ergün Güler’e ve  tüm saha ekibine bugüne kadar yapmış oldukları başarıdan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.



Bölge Müdürü Cihan Ertunç ise, “Ülkemizin şuan da geçtiği bu hassas dönemde buram buram vatan kokan, vatanseverliği tarih boyunca ispat olmuş Trabzon’da olmaktan yüz yüyüze yerli olan grubum adına onur ve gurur duyuyorum. Yüzde yüz yerlidir, 94 yılında sadece televizyon fabrikası ile çıktığımız bu yolculukta hepinizin desteği ile bugünlere geldik. Şuan da hiçbir fabrikamız eksik değil. Berlin’den geliyorum. Sizin çocuklarınızın tamamen ürettiği ürünlerimizi orada sergiledik. Bütün Avrupa’da büyük ilgi gördü. Dünyada ekonomik savaş var. Sadece Vestel adına değil bütün halkımızın yerli markalara sahip çıkmasını ümit ediyorum. Hayatları boyunca daha iyi imkanları olduğu halde bütün sermayelerini, ailelerinin bütün imkanlarını Vestel’e adayan, uzun yıllardır hizmet veren Çakınoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum. Son süreçte hayatını kaybeden bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.

Çok sayıda vatandaşın da takip etiği çekilişle araç sahibini bulurken bir de müjde geldi. Hem Çapkınoğlu, hem de bölge müdürü Ertunç, önümüzde ki yıl da çekiliş yapacaklarını kaydetti.