Çapkınoğlu Vestel mağazasında düzenlenen törenle talihli Kazım Mazlum aracının anahtarını mağaza sahibi Ekrem Çapkınoğlu’ndan aldı.

Araç teslim töreninde konuşan Çapkınoğlu, Vestel markası ileTrabzon’da farklı sinerji oluşturmaya çalıştıklarını söyleyerek,  ‘’Bizim amacımız özellikle Trabzon’ da Trabzonlu hemşehrilerimiz için çok önemli olan Vestel gibi markayı daha sinerjik bir şekilde tanıtmaktı. Zaten Vestel olarak büyük ve gelişmiş bir firmayız bu kampanyada da daha güçlü olduğumuzu gösterelim dedik. 3 aylık bi süre içinde yaptık bu kampanyayı, kampanya boyunca 3200’den fazla katılım oldu. Kazananın Trabzonlu olması da bizi ayrıca mutlu etti. Talihli normalde vergileri kendi veriri biz Çapkınoğlu olarak vergiler dahil anahtar teslim olarak verdik. Para kazanmak ayrı bir şey ama bu arabayı da vermek bizim için bir mutluluk oldu. Güzel bi proje oldu. Yönetim kurulundaki arkadaşlara ve tüm Vestel ailesinden teşekkür ediyoruz.’’ 

Çekilişe katılan binlerce katılımcı içerisinden çekilişli aracın sahibi olan Kazım Mazlum ise,  ‘’İlk defa bir şanstan yararlandım. Hayatımda ilk defa böyle bi şandan yararlanmış biriyim, daha önce birçok böyle kampanya ya katıldım ama hiç şans gülmemişti. İlk defa böyle bi kampanyadan yararlanıyorum. Bu vesile ile Vestel ailesine, çalışanlarına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan talihli Mazlum'un törene dolmuş sırası beklediği için geç katılarak kendi aracıyla dönmesi dikkat çekti.