Türkiye genelinde 50 otomobil için 1500 Merinos Şubesi'nden çekilişe katılan 83 bin 975 kupan arasından 3 araç Trabzon'a çıktı. Merinos'un Kaşüstü'nde bulunan Çapkınoğlu Şirketler Grubu otomobil talihlileri Mehmet İşel ve Ahmet Terzi'ye anahtarlarını teslim ettiler.

YENİLERİ GELECEK

Çapkınoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çapkınoğlu, otomobil çekilişlerinin süreceğini belirterek, “İlk 50 araçtan ikisi o kadar bayi ve katılımcı arasından bizim müşterilerimize çıkması inanılmaz birşey. Çok mutlu olduk. Çekilişe katılıp kazanamayan müşterilerimiz üzülmesin. Yeni kampanyamız başlamıştır” dedi.




EVLİLİK HEDİYESİ OLDU

Talihlilerden Tarım Kırsal Kalkınma’da çalışan ve bir aylık evli olan Mehmet İşel aracının anahtarını alırken Çapkınoğlu Şirketler Grubuna teşekkür ederek, “Buradan alışveriş yaparken böyle bir kampanyadan da haberim yoktu. Alışverişten sonra bilet aldık. Sonra bizi aradılar ve araba kazandığımızı söylediler. İnanamadım çok şaşırdım. Bir aylık evliyim. Eşim ve ben çok mutlu olduk. Bu da bize Çapkınoğlu Şirketler Grubunun düğün hediyesi oldu” dedi. Aynı bayinin ikinci talihlisi olan Ahmet Terzi de Ekrem Çapkınoğlu’ndan anahtarı alırken hem kendisinin hemde alışveriş yaptığı bayinin şanslı olduğunu söyledi.