Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yavuz(Köyü) Mahallesinde yaşayan vatandaşların kurduğu YAVUZ-DER Başkanı Aydın Gelleci ve beraberindekiler Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek mahallelerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Kocaman, Muhtar Osman Gelleci, TİSKİ Çarşıbaşı Müdürü Selim Kaya, dernek yönetim kurulu ve ihtiyar heyeti üyelerinin de katıldığı ziyarette Dernek Başkanı Gelleci, mahallesinde tekerlekli sandalye ile okula gitmek zorunda olan engelli Yasin Kocaman’ın kullandığı okul yolunu kısa sürede asfaltlamalarından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Mahalleleri için su, kanalizasyon, yol ve asfalt için Gümrükçüoğlu’ndan bazı taleplerde bulunan Gelleci özelikle Yavuz Grup Yolu Kovanlı geçişinin kış gelmeden ulaşıma açılması isteğinde bulundu.

Köylerinin geniş bir yol ağına sahip olduğunu kaydeden Gelleci buna rağmen yollarının standartların oldukça dışında olduğunu kaydederek, gerekli çalışmalar için Gümrükçüoğlu’ndan destek istedi.

Yavuz Mahallesi’ne hizmet etmek ve yol yapmak boyunlarının borcu olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Söz verdiğim gibi her zaman Yavuz mahallesinin yanında olmayı sürdüreceğim. İsteklerinizi tek tek not aldım. Genel sekreter yardımcıları ve TİSKİ yetkilileri ile görüşeceğim. İklim şartlarının durumuna göre dile getirdiğiniz istekleri yapmak için gayret edeceğiz. Ama bunların hepsi bu yıl yapılamayabilir. Belirli bir program dahilinde önümüzün kış olduğunu da göz önüne alarak çalışmalarımız sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerişinde Çarşıbaşı’na ve Yavuz Mahallesine en iyi hizmeti yapmanı gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.