Karadeniz'in en büyük kapalı go-kart pisti Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü beldesinde bulunan Cevahir Outlet Alışveriş Merkezi'nde hizmete girerken çevreci elektrikli araçlar ise go-kart severlerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Cevahir Outlet Alışveriş Merkezi'nin 2. katındaki 3 bin metrekarelik alana kurulan Karadeniz'in en büyük kapalı Go-Kart pisti’nde yeni hizmete giren elektrikli araçlarla ilgili bilgi veren Trabzon Park Go-Kart sahibi Köksal Dede, 15 senedir Go-Kart işiyle uğraştığını belirterek, "Türkiye'nin her tarafına go-kart pisti kurduk. Biz memleketimize böyle bir şey yapamamıştık onun acısını çekiyorduk. Ama Cevahir Outlet merkezi bize böyle bir alan sunduğu için bizde bütün imkanlarımızı kullanarak buraya Türkiye'nin en modern, en teknolojik ve en güzel go-kart pistini yaparak elektrikli çevre dostu araçlarımızı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

"TÜRKİYE’NİN İKİNCİ ELEKTRİKLİ GO-KART PİSTİ TRABZON’DA”
Türkiye’de ikinci elektrikli go-kart pistini Trabzon’a getirdiklerini belirten Dede, “Türkiye’de elektrikli go-kart pistinin ikincisini Trabzon’a getirdik. Elektrikli arabalarımızla go-kart severler yarış yaparken ne eksoz dumanı nede başka bir şeyden etkilenmeden sağlıklı ve çevreci bir heyecan yaşayarak yarış yapacaklar.
Tüm imkanlarımızı zorlayarak Almanya’dan bu arabaları gümrükte 2 ay uğraşmamız sonucu Trabzon’a getirdik. Elektrikli arabalar çok daha güçlü, çok daha zevkli binişleri olacak Trabzon’a çevreci bir go-kart pisti kazandırdığımız için sevinçliyiz. Bunun daha ötesi yok. En son model araba bunlar. Trabzon’a yakışacağını düşünerek buna buraya getirdik” ifadesini kullandı.

Go-kart araçlarının üzerlerinde bulunan Trabzonspor simgesi için ise Dede, “Bu araçları spariş verirken, Trabzon’un her şeyi Trabzonspor olduğu için bizimde arabalarımız Trabzonspor simgeleriyle olmasını istedik. Firmada biz kırmadı ve buna göre bir dizayn itti” şeklinde konuştu.