61SAAT HABER SERVİSİ - CHP Ortahisar Belediyesi Meclis üyesi Turgay Şahin ile AK Parti İl Başkanı Haydar Revi tarafından görevinden alınan Arzu Birinci Yalçınalp arasında sosyal medyada dikkat çeken bir diyalog yaşanıyor.

Şahin, sosyal medya hesabından, “Basından;  "AKP il başkanı Haydar Revi adı ihale takipçiliği dedikodularına karışan il başkan yardımcısı, medya tanıtım başkanı Arzu Yalçınalp’i görevden almış ve yerine D.P den transfer A. Uğur Zihni yi getirmiş" Kamuoyunun bilgisine arz olunur” ifadelerini kullandı.

Şahin’e cevap veren Yalçınalp ise Şahin’i iddialarını ispata çağırdı. Şahin, “Turgay bey şahsınızı tanımam siz de beni tanımazsanız, siyasi ve ahlaki olmayan bu iddianızı ispata davet ediyorum sizi. Serbest çalışan bir peyzaj mimarıyım ve hayatım boyunca usulsüzce gerçekleşen hiç bir işin içinde olmamışımdır. İl başkan yardımcısı olarak Arge biriminde siyasi hayatıma devam ediyorum. Baştan sona yönlendiren ve asılsız olan sözlerinizi size iade ediyorum.
Hayat uzun, siyasi yıllar daha kısa, Trabzon küçük. Günün birinde karşı karşıya gelir de benden özür bile dileseniz; iki evladımdan zaman ayırarak halka hizmet hakka hizmet düsturuyla 13 yıldır yer aldığım siyasi arenadaki verdiğim emeklerin hakkı hesabıyla size hakkımı helal etmiyorum. Bu zihniyeti ve ahlaki duruşunuzu da Allaha havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalçınalp, konuyla ilgili mahkemeye gidip gitmeyeceği sorusuna ise Şahin’in vereceği cevaba ve İl Başkanı Haydar Revi ile görüştükten sonra karar vereceğini kaydetti.