Türkiye’nin dört bir yanını gezecek olan etkinlik, 23-24 Ağustos tarihlerinde Forum Trabzon ile Türkiye Jokey Kulübü Pony Club işbirliğinde Forum Trabzon’un Açık Fener Alanı’nda düzenlendi. Tamamıyla ücretsiz olan etkinlikte çocuklar halk arasında ‘Midilli’ diye bilinen kısa boylu Pony ırkı atlarla tanışıp at binme keyfini doyasıya yaşadı.

 Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Forum Trabzon’da 23-24 Ağustos tarihlerinde çocuklar için harika bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Pony ırkı kısa boylu atlarla tanışan çocukların hem hayvan sevgileri pekişti hem de etkinliğe katılan çocuklar at binmenin keyfini sürdüler.

Çocuklar uzmanlar eşliğinde minik atlarla tanıştı

Halk arasında ‘Midilli’ olarak bilinen kısa boylu ‘Pony’ ırkı atlar TJK Pony Club işbirliği ile Forum Trabzon’un Açık Fener Alanı’nda çocuklarla buluştu. Tamamıyla ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikte çocuklar hem farklı at ırklarıyla tanışıp bilgi edindi hem de ilk kez ata biniyor olmanın heyecanını yaşadı. Çocuklar uzman organizasyon ekibi ve seyislerle birlikte ata binerken aileleri bol bol fotoğraf çekerek çocukların hayatları boyunca hatırlayacakları o anları ölümsüzleştirdi.

Ücretsiz sosyal sorumluluk projesi

İlki Soma’da düzenlenen etkinlik Türkiye’nin pek çok şehrini gezdikten sonra sosyal sorumluluk alanında daima faydalı projeler üreten Forum Trabzon’da, ücretsiz olarak çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlik sonunda çocuklara boyama kitapları hediye edildi. Çocukların bilgi edinip hayvan sevgilerini pekiştirdikleri hem de boyama kitaplarıyla resme yöneldikleri bu faydalı ve eğlenceli faaliyet, Trabzon’dan sonra Türkiye’yi gezmeye devam edecek.

 

Paylaşımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim.