2012 yılının çocuklar için en büyük sürprizi Forum Trabzon ve Winx Club’tan geliyor. Özellikle kız çocuklarının hayranı olduğu Winx Club Perileri; Bloom, Stella, Flora, Miusa, Layla ve Tecna 31 Mart-22 Nisan tarihleri arasında “Çizgilerle Winx Club Sergisi” ile Forum Trabzon’a geliyor.

“Çizgilerle Winx Club” sergisi Forum Trabzon’da!

Forum Trabzon’un ağırlayacağı “Çizgilerle Winx Club” sergisinde çocuklar; Winx Club’ın yaratıcısı İtalyan Iginio Straffi’nin imzasını taşıyan eskizlerin yer aldığı sergiyi gezip bir çizgi filmin yapım aşamasını görebilecekler. Aynı zamanda; kendi karakterleriyle özdeşleştirdikleri Winx Perileri’nin çizimlerini çizgi film sezonları boyunca geçirdikleri değişimleri de yakından inceleme imkânına sahip olacaklar. Serginin en  dikkat çekici tarafı ise binlerce çizgi film karesi kullanılarak oluşturulan devasa Winx Club Perileri’nin kolaj çalışmaları.

Çocuklar için özel atölyeler!

Forum Trabzon’da 31 Mart-22 Nisan tarihlerindeki çizgi film sergisiyle birlikte hafta sonları çocuklar için özel atölyeler de bulunuyor. Winx Club atölyelerinde çocuklar kendi yaratıcılıklarını ve çizim kabiliyetlerini eğlenceli bir şekilde geliştirecekler.

Forum Trabzon’da hafta sonları tüm gün boyu devam edecek Winx Club sergi ve etkinlikleri ile tam bir karnaval havası yaşanacak.

Winx Club Perilerinden 23 Nisan’a Özel Dans Şov!

Çocukların çok sevdiği Winx Club Perileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Forum Trabzon’da Winx Club müzikleri eşliğinde dans gösterisi sergileyecek. Winx Club şarkıları ile çocuklar keyifli vakit geçirirken, eşsiz dans gösterileri ile eğlenceyi doyasıya yaşayacaklar.

Winx perileri 23 Nisan’da minik ziyaretçilerine imza da dağıtarak bu özel günü unutulmaz kılacak.