Cuma Namazını Yomra’da kılan Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

SİYASET TEK BAŞINA YAPILAMAZ

Siyasetin ekip işi olduğunu belirten Çakır; “Siyaset tek başına yapılamaz. Siyaset bir ekip işidir. Siyasette ilçe Teşkilatlarınızla, Belediye Başkanlarınızla, Parti yönetimiyle, milletvekilleriyle ve bürokratlarla birlikte hareket etmelisiniz. Halkın istek ve önerilerine ulaşmanız gerekir. Ulaştığınız sorunları çözüme kavuşturacak tecrübeye ve ekibe sahip olmanız gerekir. Ankara’ya taşıyacağınız sorunlara çözüm önerileri de sunmalısınız. Sadece sorun taşımayla sorunları çözemezsiniz. Meclise taşıdığınız sorunların çözüme kavuşmasını sağlayacak mercilere de ulaşmalısınız” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN BAŞARISI EKİP RUHUDUR

Ak Parti’nin başarısının arkasındaki en önemli etkenin ekip çalışması olduğunu ifade eden Çakır; “Trabzon’da 49 aday adayı arkadaşımızla birlikte sahadayız. Partimizin Trabzon’dan 6 milletvekilliğini de alabilmesi için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz. İnşallah 7 Haziran’a kadar bu mücadelemiz ekip halinde devam edecek. Sadece 7 Haziran’a kadar değil, 7 Haziran’dan sonra da mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

ANKARA’DAKİ NÜFUZUMUZU TRABZON’A YANSITACAĞIZ

Trabzon’un Ankara’da çok sayıda değeri olduğunu belirten Çakır; “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu Trabzonlu. Çevre Komisyonu Başkanımız Erol Kaya bey Trabzonlu. İstanbul Eski İl Başkanımız Aziz Babuşçu Trabzonlu. Bu isimlere çok sayıda isim ekleyebiliriz. Bu isimler Türkiye’yi yönetiyor. Bu gücü, bu nüfuzu Trabzon’umuza kanale etmek gerekiyor. Bu ekiple birlikte hareket ederek Trabzon’umuzun sorunlarına kalıcı çözümler üreteceğiz” ifadelerini kullandı.