61SAAT HABER SERVİSİ- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Trabzon'da düzenlediği mitingin ardından Trabzonspor'da daha önce forma giymiş eski futbolcularla Hüseyin Avni Aker Stadında maç yaptı.

 Taraftar olarak Hüseyin Avni Aker Stadına AK Parti Gençlik Kolları üyeleri alınırken Başbakan Davutoğlu'nun takımı Beyaz Takımın kalesini ise; Liseler Arası Dünya Şampiyonasında, Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesinin kalecisi Kerem Civelek korudu.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, TÜRK MİLLİ TAKIMI FORMASIYLA
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun  ile AK Partili Bakanların içinde yer aldığı Beyaz takımın sahaya Trabzonspor'un beyaz formalarıyla çıktı. Başbakan Davutoğlu ise yine üzerinde Trabzon'un plaka kodu 61 numara bulunan ve ismini yazılı olduğu Türk Milli Takımının beyaz formasıyla sahaya çıktı.
 İlk 11'de ise şu isimler yer aldı:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın

Yedeklerde ise; Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Nihat Tosun, Salih Cora ile İsmail Atasoy ve Mustafa Akkaya yer aldı.

EFSANELER, TRABZONSPOR'UN BORDO-MAVİLİ FORMASIYLA
Trabzonspor'da daha önce forma giymiş ve şuan da Teknik Direktörlük yapan Şota Arveladze, Tolunay Kafkas gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı takımda Trabzonspor'un bordo-mavili çizgili formasıyla sahaya çıktı. Kırmızı takımda şu isimler yer aldı:
Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Tolunay Kafkas, Şota Arveladze, Kemal Serdar..

İLK YARI 1-1 SONUÇLANDI
Bir hayli çekişmeli geçen maçın ilk yarısında efsaneler Tolunay'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını daha da sıklaştıran Başbakan Davutoğlu'nun takımı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun golüyle eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı 1-1'lik skorla noktalandı.

SAHADAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU HAT-TRİCK YAPTI
Maçın ikinci yarısı ise golle başladı. Trabzonspor efsanelerinin içinde yer aldığı kırmızı takım Soner Boz'un golüyle 2-1 öne geçti. Bu gole çok geçmeden Başbakan Ahmet Davutoğlu karşılık verdi ve durum 2-2 oldu. İlk yarıya oranla ikinci yarı daha iyi mücadele eden beyaz takımda Başbakan Ahmet Davutoğlu kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak Beyaz takımı 3-2 öne geçirdi.
Bu golün ardından her iki takımda da oyuncu değişiklikleri yaşanırken AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu kırmızı takıma, Şota ise beyaz takıma geçti.

EFSANELER 2 PENALTI KAZANDI
Bu dakikalarda beraberliği arayan kırmızı takım penaltı kazandı. Penaltı sırasında beyaz takımdan Mustafa Akkaya, sarı kart görürken topun başına geçen Trabzonspor eski kaptanlarından Kemal Serdar penaltı atışından yararlanamadı.
İkinci yarısı bir hayli gollü geçen karşılaşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu, hat-trick yaparak takımının 4. kendisinin de 3. golünü atarak kırmızı takımı 4-2 öne geçirdi.
Maçın sonlarına doğru efsane takım yine penaltı kazandı. Topun başına geçen Tolunay, arada ki farkı 1'e indirerek skoru 4-3'e getirdi.
Maç beyaz takımda efsanelerin yer aldığı kırmızı takıma geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun attığı golle 4-4 berabere bitti.

MAÇIN ÖZETİ

 
VE MAÇ BERABERE  BİTTİ 

KARŞI TAKIMA GEÇEN SÜLEYMAN SOYLU SKORU BELİRLEDİ.. 4-4



TOLUNAY PENALTIDAN GOLÜ BULUYOR..

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU FIRTINA GİBİ HATTRİCK YAPIYOR 4-2



BİR GOL DAHA GELDİ ... AHMET DAVUTOĞLU'DAN KLAS BİR GOL 3-2 OLDU





VE GOL GELDİ .. GOLÜN ADI AHMET DAVUTOĞLU 2-2



SONER BOZ İLE TRABZONSPOR EFSANELERİ SKORU 2-1 E GETİRİYOR...

DAVUTOĞLU'NUN ARAPASI İLE BULUŞAN SÜLEYMAN SOYLU GOLÜ BULUYOR 1-1



MAÇIN İLK GOLÜ TOLUNAY KAFKAS'DAN GELİYOR 1-0



İŞTE 11'LER