Trabzon’un Sürmene İlçesi Petekli Mahallesinde hain 15 Temmuz darbe girişimi sırasında köy camisinden sala okuyarak halkı sokağa çağıran ve dayak yediğini iddia ederek savcılığa suç duyurusu yapan imam Yılmaz A. rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan ise kendisini ziyaret ederken bu ziyareti sosyal medyadan ‘gazilerimizi ziyaret ettik’ diye duyurdu.

Kaymakam’ın bu tavrı üzerine vatandaşlar, “Gazilik bu kadar ucuz mu? Her dayak yiyen gazi mi oluyor?” itirazında bulundular.

Trabzon’un Sürmene İlçesi Petekli Mahallesinde FETÖ/PDY terör örgütünün hain 15 Temmuz darbe girişimi sırasında köy camisinden halkı sokağa çağıran imam Yılmaz A’nın başı komşuları ile derde girdi.  

Edinilen bilgiye göre; İmamın köy camisinden yapmış olduğu anonsa kızdıkları iddia edilen baba A.O.Ş ile oğlu C.Ş. hakkında köy imamı Yılmaz A. Şikayette bulunduğu öğrenildi. İmam Yılmaz A.’nın şikayeti üzerine soruşturma başlatan savcılık baba ve oğul hakkında dava açıldı. Öte yandan bir diğer iddiaya göre; baba ve oğlun imamı dövdükleri de ileri sürüldü. Mahkemede konuşan imam Yılmaz A. İse; kendisini darp eden kişilerin darbe yanlısı olduğunu ileri sürdü.

Mahkemesi devam eden Yılmaz A. geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan ise kendisini ziyarete gitti.

Sürmene Kaymakamlığı’nın twittter’daki sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İlçe Kaymakamımız Oktay Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürümüz Arif Emir ve İlçe Jandarma Komutanımız Halis Doğan, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan Gazilerimiz Yılmaz Ayazoğlu ve Muammer Ateş’i ziyaret etti.” Öte yandan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan Ateş’in eklem iltihabı teşhisiyle tedavi gördüğü belirtildi. 

Günebakış