Başkan Genç: Hizmet Binalarının Sağlıklı ve Verimli Mekanlar Olmasını Amaçlıyoruz"

Yapılacak olan hizmetleri muhtarlarla beraber yürütmeyi amaçladıklarını belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Allahın nasibi ile ve sizlerin tercihi-teveccühü ile hizmet makamında oturan bir kardeşiniz olarak hem bir taraftan şehrimize en güzel hizmetleri Ortahisar Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz birlikte vermeye çalışırken, bir taraftan da mahallelerimizde bu işin mimarı olan, bu işin vefasını, cefasını çeken ve bu hizmetlerin önderi olan mahallelerimizin temsilcileri muhtarlarımızla beraber tüm hizmetleri yürütmek amacı ve arzusundayız. Ama bu hizmetleri hep beraberce yürütürken bir taraftan da bu hizmetlerin merkezi olan binalarımızın da sağlıklı ve verimli çalışmalar yapılabilecek mekanlar olabilmesi amacıyla birçok mahallemizde olduğu gibi Değirmendere mahallemizde de muhtarlık hizmet binasını yaptık, yeniledik. Değirmendere mahallemizle beraber muhtarlık binası yaptığımız 3 mahalle muhtarlığı binamızın yanı sıra yapılmakta olan 3 mahalle muhtarlığı binamızla birlikte de inşallah daha güzel mekanlarda bu hizmetleri vermek istiyoruz" dedi.

Başkan Genç: "İnşallah Bu Vazifeden Ayrıldıktan Sonra Da Güzel Sözlerle Anılırız"

Başkan Genç, "Değirmendere mahallemiz, Trabzon'un çimentosu olan bir mahallemizdir. İnşallah diğer mahallelerimize de en güzel hizmetleri yapmayı Allah bizlere nasip eder. Çünkü nasip oldu geldik. Bu vazife süreli bir vazife. İnşallah en güzelini yaparız ve ayrıldıktan sonra da güzel sözlerle anılırız. Asıl olan budur. Asıl olan makamdayken değil, asıl olan makamdan ayrıldıktan sonra Uzun Sokak'ta, Maraş Caddesi'nde, Değirmendere'de yürürken selamımız verilip alınıyorsa bizim için asıl olan makam budur. Bunu ben çok iyi biliyorum. Hamdolsun. Daha evvel partimde il başkanlığı da yaptım. Bir şeyler yapmaya çalıştık, gayret ettik. Her şeyi yapabildik demiyorum. Bugün de demiyorum. Ama samimiyetle halkımızın, vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin yanında, yakınında olmaya çalıştık bugün olduğu gibi. İnşallah bugün ve bundan sonra da en güzel hizmetleri bu şehre yakıştığı, yaraştığı şekilde yaparız. Allah bunu bize nasip etsin diliyorum" şeklinde konuştu.

 Başkan Genç: "Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyorum"

Başkan Genç, "Trabzon'umuz son 2 ayda bu vatana, bu topraklara 2 tane şehit verdi. Ruhları şad olsun inşallah. Geçtiğimiz günlerde Halit Avcı kardeşimizi ebedi istirahatgahına uğurladık. Allah başta peygamber efendimiz olmak üzere onların da şefaatine hepimizi nail eylesin inşallah. Keza çok elim bir kazada şahadet mertebesine erişen 4 tane subayımızı da bu vesile ile rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun inşallah" dedi.