DEMOKRASİ nöbetleri sırasında belediye görevlilerinin dikkatsizliği yüzünden gözünden yaralanarak görme kaybı yaşayan ve durumu gün geçtikçe kötüye giden küçük Fatma’nın babası İbrahim Topçu sahipsiz bırakıldıklarını ve çaldıkları bütün kapıların yüzlerine kapatıldığını iddia etti.

Demokrasi nöbetleri sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın sokakları terk etmeyin çağrısına uyan İbrahim Topçu ailesiyle birlikte nöbet alanına gitti. Ortahisar Belediyesi ekiplerince yapılan bayrak dağıtımı sırasında bayrakları toplu olarak araçtan atan görevlilerin dikkatsizliği sonucu gözüne darbe alan Fatma Sude Topçu isimli küçük kız hemen hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından 2 kez de ameliyata geçiren küçük kız yüzde 35 görme kaybı yaşıyor ve hala tedavi sürüyor. Olayın ardından savcılığa suç duyurusunda bulunan Küçük kızın babası İbrahim Topçu, Belediye yetkililerin kendisi ile görüşmesinden sonra suç duyurusunu geri aldı. Ancak daha sonra tedavi sırasında sahipsiz kaldığını söyledi.

 Kendisinin ve çocuğunun mağdur bırakıldığını iddia eden Topçu nereye gittiysem beni oyaladılar diye ekledi.  2 çocuk babası olan Topçu inşaat işçisi olarak geçimini sağlıyor. Kızının tamamen gözünü kaybetme durumu olduğunu belirten İbrahim Topçu aile olarak mağdur olduklarını, çocuğunun tedavi edilmesini yetkililerden talep etti.        (Günebakış)