Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği üyeleri sezonun son yemeğinde bir araya geldi. Aksular Otel’de yapılan yemekte gönüllerince eğlenen dernek üyelerine yapılan çekilişle sürpriz hediyeler verilirken, Trabzon’un en önemli bayan seslerinden Türk Halk Müziği sanatçısı Hadiye Ölmez de birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattı. 

Gecede bir konuşma yapan dernek başkanı Fethi Yılmaz, geleneksel hale gelen dayanışma yemeğinde bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Yorucu bir sezon geçirdik ve artık finale geliyoruz. Bu yemekle stres atıp 24 Mayıs ‘Mozaik’ konserini bekleyeceğiz. Orada Türk Halk Müziği Topluluğunun türkülerini dinleyip,  bünyemizdeki halkoyunları ekiplerinin gösterileri ile coşacağız” Diye konuştu.

Naci Ay’ın klavyesiyle pistte tüm hünerlerini gösteren dernek üyeleri daha sonra derneğin THM koro elemanı ve Trabzon’un en önemli bayan seslerinden Hadiye Ölmez’in türküleriyle adeta kendinden geçti. TMHOYDER erkek halkoyunları ekibinin gösterileriyle renk kattığı gecede yapılan çekilişle de davetlilere sürpriz hediyeler takdim edildi. Gecenin finalini ise konuk  Beduh Atakan ve onursal başkan Arif Özaytekin yaptılar. Atakan ‘Kapın Her Çalındıkça’ ve ‘Çile Bülbülüm’, Özaytekin de ‘Gözümde özleyiş gönlümde acı’ şarkılarını seslendirdiler.Başkan Özaytekin “Böylesine muhteşem bir gecede türkü vardı, eğlence vardı ama mutlaka sanat müziği de olmalıydı diye düşündük. Ve finali de sanat müziğiyle yapmak istedik.  Her zaman bu derneğin onursal başkanı olmaktan onur duymuşumdur. Sizlerle birlikte olmaktan da mutluyum, gururluyum. Şimdiki başkan Fethi Bey’e ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” Diye konuştu.