İş hayatının büyük bölümünü Manisa'nın Soma ilçesinde geçiren Abdullah Ekşi memleketi Trabzon'da dev bir projeye imza atıyor. 

Trabzon'da konut sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken Dernekpazarı ilçesinde muhteşem bir yaşam alanı kuruluyor. 

7000 m2 ALAN ÜZERİNE KURULU  

Abdullah Ekşi, Dernekpazarı'na yapılacak olan doğa ile metropol yaşamı birleştirecek olan konutlarla ilgili olarak, "Konutlarımızdan birine sahip olmak isteyenler için şehrin karmaşasından uzaklaşıp yerine şehir konforuna sahip olmak istiyorsanız Yeşilvadi Yaşam tam sizlere göre. 60 adet sınırlı sayıdaki daireler Dernekpazarı merkezinde olup 4200 m2 yeşil alan,2700 m2 inşaat alanı olup toplamda 7000 m2 alan üzerine sadce 3 blok olraka tasarlanmış olup huzur sunmak amaçlanmış.

Anayola 30metre şehir merkezine 200 metre uzaklıkta olup modern iç dizyn,ve konforlu yaşam ve hemen dışarıda spor alanları çocuk parkları,otopark,en önemlisi solaklı vadisinin serinliği sizleri karşılayacak" ifadelerine yer verdi. 

DAİRELERİN ÖZELLİKLERİ

130 m2 olan daireler son teknolojik malzemelerle yapılacak.Radye temel sistemi,montalama sistemi ile ısı ve ses yalıtımı,teknolojik donanımlar,her blokta çift asansör,Fransız balkon,geniş ve kapsamlı balkonlar,panel kapılar,ebeveyn banyolu daireler,doğalgaz dönüşümlü,zemşinler seramik ve laminant parke,duvarlar saten alçı ve kartopiye,pwc doğrama ve ısıcam ,modern mutfak,ahşap görünümklü çelik kapılar,

GENEL ÖZELLİKLER

güvenlik noktalı giriş,seyir terasları ve kamelyalar,çocuk parkı tüm bu imkanlara sahip olmak için 0532 789 29 70,0507 875 0360 veya 0462 681 2190 telefondan ayrıca www.yesilvadiyasam.com adresinden dairelerin genel özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz