Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması’nda dereceye girenler, Ankara’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Türkiye’nin dört bir yanından 135 gazetecinin 187 eserle katıldığı TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması’nda 9 dalda 14 gazeteci ödül aldı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulu öncesi düzenlenen ödül töreninde Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay’da katıldı.


ATALAY: TGF ANADOLU’YU BİRLEŞTİRİYOR
Törende söz alan Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay da Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun bütün Anadolu’yu bir araya getiren bir kurum olduğunu belirterek, “TGF tarafından Türk basınının değerli bir ismi İsmail Sivri adına düzenlenen yarışma ve onun adının yaşatılması çok önemli. TGF’yi kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması’nda dereceye girenlerin ödülleri verildi.
Hopa’da ki AK Parti Mitingi’nde yaşanan olaylarda çektiği görüntü ile yarışmada Radyo-TV Haber Ödülü dalında başarı ödülü kazanan Doğan Haber Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü Muhabirlerinden Fatih Turan, ödülünü TGF yöneticilerinin elinden aldı.
Turan, bu yıl içerisinde uluslar arası yarışma niteliği taşıyan, Türkiye Haber Kameramanları Derneği ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından da başarı ödülüne layık görülmüştü. 

FOTOĞLAR: TURGUT ÖZDEMİR