TALİMAT MÜDÜRDEN
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinden müthiş uygulama. Ramazan ayını fırsat bilen bazı hırsızlara yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürü Murat Köksal ve Asayiş Şube Müdürü Ergun Kızılboğa özel ekip oluşturarak vatandaşın rahat alışveriş yapabilmesi için kentin kalabalık sokaklarında hırsızlık ve yankesici avına çıktı.
SUÇÜSTÜ YAKALIYOR
Özellikle kalabalık mağazaları seçen hırsızlardan şüphelenen mağaza görevlileri kendilerine verilen bazı polis ekiplerinin  numaralarını arayarak durumu emniyet güçlerine bildiriyor. Haberi alan polis ise mağazaya girerek kasiyer gibi kasa başında beklemeye koyuluyor. Ekipler tam bu sırada tespit ettikleri hırsızı suçüstü yakalayarak gözaltına alıyor. 
HERŞEY BOŞA ÇIKTI
Yakalanan hırsız ile birlikte mağaza görevlisi işlem yapılmak üzere bağlı bulundukları karakola götürülüyor. Tam işlemler biteceği sırada taraflrın birbirinden şikayetçi olup olmadıkları soruluyor. Mağaza yetkilisi "Çaldığı ürünü geri verirse şikayetçi olmam" diyor. Hırsız ise ceza almamak için ürünü teslim ediyor. Böylece emniyetin tüm çalışmaları boşa çıkıyor.
Kaynak: Karadeniz Gazetesi