Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Diş Hekimleri odası Başkanı Önder Taşan ve Valilik eski Özel Kalem müdürü Hasan Kamber yeni seçilen ASKF Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
     Sağlık Turizm dernek Başkanı Mustafa Yılmaz ASKF’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, bir STK olarak Trabzon genelinde güçlü bir yapıya sahip olduklarını, sporun her branşındaki faaliyetlere gösterdikleri destek ile Trabzon’daki sporu ülke gündemine taşıma gayretlerinden duydukları memnuniyetleri dile getirecek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
     ASKF Başkanı Cahit Erdem’de yaptığı konuşmada Turizmin Trabzon’daki  tek ekonomik katkı olduğunu , Bu Derneğin  kurulduğu günden bu güne kadar sadece Trabzon’da değil Bölgedeki Turizmin gelişmesi adına büyük katkılar sağladığını belirterek, hayırlı olsun ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.
     Valilik eski Özel Kalem Müdürü Hasan Kamber ile yapılan spor sohbetinde eski anılar dile getirildi ve hatıra fotoğrafı sonrası ziyaret sona erdi.