DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI'DAN YURTDIŞINDA FETÖ İÇİN YARDIM DEMECİ; "38 ÜLKEDE CASUS İMAMLARIMIZ VAR!"

Aklı başında bir kuruluş böyle ekteki haberdeki gibi bir açıklama yapmaz. Böyle bir casusluk faaliyetini yurtdışında yapmışsa da, bunu gizli tutar.
Diyanet'ten yapılan bu açıklama açıkca yurtdışında FETÖ'nün ekmeğine yağ sürmektir ki Hürriyet Daily News'de İngilizce haber yapıp resmileştirmiş.
Ekteki Hürriyet gazetesinin İngilizce haberinde belirtildiği üzere; Diyanet İşleri Başkanlığı, yurtdışındaki 38 ülkedeki camilerinden FETÖ'cüler hakkında bilgilerin toplandığını ve bu bilgilerin merkeze iletildiğini açıklamış.
Ve hangi ülkelerden bu isthbaratın toplandığını da, belirtilmiş.
Yani yurtdışındaki Diyanet temsilciliklerinde casusluk yapan; imam, dernek başkanları ve yöneticileri de deşirfre edilmiş.
Fin medyası da Hürriyet gazetesinin bu İngilizce haberini aynı gün kullanarak, güzelce saldırmış ki diğer ülkelerde de aynıdır ( bkz. http://yle.fi/uutiset/3-9339806 ).

Finlandiya'da dahil Diyanet camii imamları, dernek başkanları ve yöneticileri casuslukla suçlanıp, sınırdışı edilebilir, çeşitli cezalara da çarptırabilirler. Hatta dernekler kapatılıp, camilere mühür de vurulabilir.
Diyanet camii imamı, dernek başkanı ve yöneticilerinin casus olduğu camiye kim namaz kılmaya gider?
İmam, şüpheyle masum insanı da listeye alabilir. Bu zan ile hareket etmetir ve çok büyük günahtır.
Böyle imamların arkasından mamaz da kılmak caiz değildir.
Avusturya ve Hollanda, Diyanet camilerine Türkiye'den imam getirtilmesini yasakladı. Bu gidişle bu tüm ülkelerde yasaklanacak. Bunun gerçekleşmesi için Diyanet benzin bidonuyla dolaşıyor ortalıklarda.

İmam, casusluğa soyunursa, sonu böyle olur!
Ajanlıkları deşifre edilen yurtdışındaki Diyanet derneklerindeki yöneticiler de, "yaptım-yamadım" diye uğraşacaklar.
Ben, yazılarımda hep dikkat çekmeye çalıştım; 17-25 Aralık'tan sonra devam eden FETÖ'cüler, yurtdışındaki Diyanet derneklerinde aktifler. Yöneticiler ve imamlardan FETÖ'cü olanlar da var. Bunlardan aldığınız bilginin de doğruluğu ise şüphelidir.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ekteki Hürriyet gazetesindeki açıklaması, yurtdışında sadece FETÖ için faydalı olur.
Diyanet'ten, UETD'den ve Dışişleri temsiciliklerinden FETÖ temizlenmeden, buralardan giden hiçbir FETÖ raporu sağlıklı da, değildir.
Bunları önceki paylaşımlarımda belgeleriyle yazdım ve MUSİAD biraz ayıkladı, UETD ise yeni yeni uyanıyor. Dışişleri beklemede ve Diyanet'te ise "tıs" yok.
DİYANET'ten; "Bizim Diyanet camilerimizdeki imam, dernek başkanı ve yöneticilerimiz istihbarat toplayıp, gönderiyorlar merkeze!" diye açıklama yaparak yurtdışında FETÖ'ya bundan daha iyi hizmet olamazdı Sayın Görmez." İstedikleri propagandayı yapıp, Diyanet derneklerşni baskı altına aldırtabilirler.
Yıllarca emeklerle oluşturulan dini bir örgütlenme, yine Diyanet'in acemiliği ile yurtdışında çökertiliyor. Bunu Diyanet, kendi eliyle yapıyor. 
Bu açıklamdan sonra Diyanet camii ve dernekleri hedefe konmuştur. 

Dernekler, ülke kanunlarına göre casusluk faaliyeti yapamazlar ki bunu bir de resmi olarak teyit ettiğiniz zaman, durum çok kötü.
Son sözlerim;
"Diyanet olarak, böyle açıklamlarla FETÖ'ya hizmet edilmiş olunabiliyor. Çünkü, bunlarla yurtdışında medyada kendilerine kolayca destek buluyorlar." ve "Yurtdışından kaç Din Müşaviri, imam ve görevliyi Fetö'cü diye geri çağırdınız?"
Not. Aralarında FETÖ'cü de olan yurtdışındaki Diyanet temsilciliklerindeki imam, dernek başkanı ve yönetcileri, bunu örtbas etmek için masum vatandaşları da mağdur ederler FETÖ'cü diplomatların da yaptıkları gibi.


Belgeyi buradan görebilirsiniz: http://www.hurriyetdailynews.com/diyanet-gathers-intelligence-on-suspected-gulenists-via-imams-in-38-countries.aspx?pageID=238&nID=107028&NewsCatID=341