Mavi Gözlü Dev Markası ile Atatürk’ün görsellerinin yer aldığı birbirinden güzel ürünleri Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde Trabzon’luların hizmetine sunan işadamı Yusuf Altuntaş bu kez dünyaca ünlü parfüm markası olan Anatomy’i Trabzon’a getiriyor. Perşembe günü Trabzon Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde hizmete girecek olan Anatomy parfümeri açılışa özel indirimler ve ücretsiz testerlardan da dağıtarak bölge ile yeni tanışan bu ünlü markanın sunumunu yapacak.



ANATOMY MARKASI HAKKINDA GENEL BİLGİ

Yusuf Altuntaş Anatomy ile ilgili şu bilgileri verdi. Anatomy perfumum markası müşterilerine sağlıklı ve naturel ürünler sunmak amacıyla DUYGUN KOZMETİK SAN.VE.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından sektörün ihtiyacı doğrultusunda kurulmuş ve  kuruluşundan bugüne kadar hammadde, teknolojik altyapı, kimyasal analiz ve iş gücü bakımından sürekli kendisini yenilemiş ve müşteri memnuniyetini kuruluş felsefesi olarak kendine ilke edinmiştir.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Anatomy Perfumum markası adı altında 330 çeşit marka benzeri koku ile birlikte yan ürünlerimiz olan parfüm kokulu duş jeli, oda kokusu, bambu oda kokusu, kolonya, el ve yüz kremi, bayanlara özel lipstickler, liquid lipstickler ve mascaraları mağazalarda sergilemektedirler. Zaman içerisinde de yeni ürünlerle birlikte hizmetinizde olmaya devam edecektir