Emniyet Genel Müdürlüğü, çalıntı olduğunu belirlediği 5 araç için alarma geçti. Terör örgütlerinin İstanbul, Kocaeli ve Ankara plakalı 5 çalıntı araçla eylem yapma ihtimali üzerine tüm birimlere birer yazı gönderen Emniyet Genel Müdürlüğü, plakasını bildirdiği araçlar üzerinde duyarlı olunması ve gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.
EMNİYET Genel Müdürlüğü, çalıntı olduğunu belirlediği 5 araç için alarma geçti. Terör örgütlerinin İstanbul, Kocaeli ve Ankara plakalı 5 çalıntı araçla eylem yapma ihtimali üzerine tüm birimlere birer yazı gönderen Emniyet Emniyet Müdürlüğü, plakasını bildirdiği araçlar üzerinde duyarlı olunması ve gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

PKK BATIDA EYLEM ARIYOR
Sur ve Cizre'de çemberin daralması üzerine eylemlerini batı illerine kaydırmayı planladığı belirlenen PKK terör örgütünün attığı her adım istihbarat birimleri tarafından deşifre ediliyor. Emniyet Emniyet Müdürlüğü, son günlerce çeşitli semtlerde çalındığı belirlenen 5 aracın, terör eylemlerinde kullanılacağı ihtimali üzerine, tüm birimlerini harekete geçirdi. Çalıntı araçların plakalarını, modelini markasını ve rengini tüm birimlerine bildirdi. Birimlere gönderilen uyarı yazısında, duyarlı olunması ve alınan tedbirlerin yeniden gözden geçirilmesi stendi.

İŞTE ARAÇLAR VE ÖZELLİKLERİ
Terör örgütünün çalıntı araçları eylem öncesi keşif ya da bomba yüklü araç saldırılarında kullanılma ihtimali olduğu belirtilen yazıda, 5 çalıntı aracın plakaları ve özellikleri tek tek açıklandı. Tüm birimlere bildirilen araçlar hakkındaki bilgi ve özellikleri şu şekilde sıralandı:
34 JL 9085 plakalı, 2015 model, beyaz renkli, audi marka otomobil.
34 KP 6045 plakalı, 2014 model, beyaz renkli skoda marka otomobil.
34 LB 941 plakalı, 1997 model, kırmızı renkli, hyundai marka otomobil.
06 KYP 81 plakalı, 1992 model, sarı renkli şahin marka otomobil.
 
41 UY 426 plakalı 2004 model, kırmızı renkli, şahın marka otomobil.