Engelsiz Yaşam sloganıyla yola çıkan Peugeot’un engelli vatandaşlar için dizayn edilen yeni modelleri Bayram Otomotiv’de stışa sunuldu. 

Engeliler için özel dizayn edilen otomobiller, dünyanın önde gelen otomil markası Peugeot’un Trabzon Distribitörü Bayram Otomotiv’de satışa sunuldu. 
Peugeot Partner Tepe, Peugeot 5008 ve 2008 modellerinde engelllire için dizayn edilen özel aparatlar ile ilgili bilgi veren satış danışmanı Mert Kadakal, ‘Engelli vatandaşlarımızın otomobil kullanırken kolay hareket etmelerini, arca kolay binip inmelerini sağlayan aparatların yer aldığı 3 modelimiz Bayram Otomotiv’de satışa sunumlmuştur. Yasal şartları sağlayan tüm engelli vatandaşlarımız bu otomobillerimizden alabilir. 

Özellikle tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren engelli vatandaşlarımız için dizayn edilen Peugeot Tepe’de tekerlik sandalye taşıyıcı aparatı bu durumdaki vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlamaktadır. Partner Tepe, tekerlekli sandalye kullanan engellilerin mobilizasyonu için dönüştürülmüştür. 
Hafif ve kayma önleyici arka rampa 
Kayma önleyici ve ses izalosyonlu geniş kesilmiş arka bölüm 
Tekerlekli sandalye sabitlemek için Q’STRAINT sargılı kayış tipi emniyet kemerleri (Opsiyonel)
Engelli yolcu için 3 noktalı emniyet kemeri özellikleriyle donatılan Partner Tepe’ye alan engelli vatandaşlarımız bagaj kısmından açılan ramba ile bir hamlede araca binebilmekte ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmektedir. 

Peugeot 5008 ve 2008 modellerinde ise Twist Grip (Mekanik Fren kolu üzerinde kavra-çevir gaz kumandası) ile engelli vatandaşlarımızın kolaylıkla otomobillerini sürmesi sağlanmaktadır. 
(Engelliler için dizayn edilen kontrol aparatları ile)
Peugeot 2008 (Engelliler için dizayn edilen kontrol aparatları ile)
Twist Grip, otomatik vitesli araçlarda kullanılmak üzere yardımcı kumandaları direksiyonun üzerinde toplalyan kablosuz kumanda sistemidir. Yardımcı kumanda kiti olarakda ifade edilebilir. Direksiyon topuzlu yardımcı kumanda kiti  farlar (Uzun kısa) silecekler, korna, sinyaller gibi 12’ye kadar işlevi kumanda eder. 
Engelsiz bir yaşam için tüm engelleri kaldıran bu Peugeot modellerini Bayram Otomotiv’de bulabilir veya merak ettiklerinizi 0462 325 94 15 nolu telefondan sorabilirsiniz. Dileyenler [email protected],    adresine merak ettikleri soruları yazarak bizlerden bilgi alabilirler.