Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulübü yeni bir uygulamayı devreye sokmuştu.  Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; Trabzon'daki tüm amatör kulüplere Trabzonspor tarafından bu sezonki tüm resmi maçları kapsayan 25'er adet kombine verilecekti.

Trabzonspor bu maksatla amatör kulüplerle yazışmalara başlayarak o kulüpleri bilgilendirdi. O yazışmaya en sert tepki ise Trabzon Amatör Küme takımlarından olan Erdoğduspor'dan geldi. Kulüp Başkanı Ali Çolak imzalı cevapta, "Erdoğduspor Kulübü’nün yöneticileri ve oyuncuları, tribünlerde oluşan boşlukları dolduracak birer figür değildir" ifadeleri kullanıldı.

Erdoğduspor'dan Trabzonspor'a Cevap

"Amatör spor kulüplerine ücretsiz kombine bilet verilmesi ile ilgili yazınız kulübümüze ulaşmıştır.

Erdoğduspor Kulübü olarak, Trabzonspor Kulübü’nün ücretsiz kombine bilet dağıtması yerine, amatör futbolun sorunlarının çözümüne yönelik nitelikli uygulamalar yapmasını beklemektedir.

Kulübümüz; öze dönüşü vaat ederek destek almış değerli Trabzonspor yöneticilerinden sözlerinde durmasını, ”bedava kombine bilet dağıtımı projesi”ni uygularken, Trabzon amatör futbolunun Trabzonspor’un varoluşundaki yerine, önemine ve Trabzonspor efsanesini yaratan bu tarihi kulüplerimizin saygınlığına uygun adımlar atmasını beklemektedir.

Erdoğduspor Kulübü’nün yöneticileri ve oyuncuları, tribünlerde oluşan boşlukları dolduracak birer figür değildir. Kulübümüz; Trabzon futbolunun yeniden ayağa kalkması için Trabzonspor Kulübünün öncülüğünde temel sorunların çözümüne yönelik kapsamlı projelerin muhatabı olarak görülmeyi arzu etmektedir.

Bu amaçla; amatör kulüplerimizin yaşadığı bu uzun soluklu kırgınlık, kopukluk ve yok olma süreçlerini gündeme getirmek ve bir farkındalık yaratmak adına Erdoğduspor Kulübü olarak ilginize teşekkür eder, uygulamanıza dahil olmayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz."