E.A. 507 876.. nolu cep telefonuna, F.K.'ya ait olan 0531 780.. nolu cep telefonunun whatsapp programına mesajlar atıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Soruşturma sonucunda mesajları atan KTÜ Tıp Fakültesi öğrencisi F.K. olduğu belirlendi.  F.K.’nın  ‘Seni sü... B.'ne sahip ol. Köpeğinin ipini tut. Ona sahip ol' şeklinde mesajları E.A.’ya attığını tespit eden Savcı Ömer Gündoğdu, F.K. hakkında 2 yıla kadar hapis istedi.  

TRABZON'DA aynı erkeğe aşık olan iki üniversiteli kızın kıskançlık krizi savcı huzurunda son buldu. İki üniversiteli kızın ifadesini alan savcı, KTÜ Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi F.K.'nın E.A adlı üniversiteli genç kıza hakaret ettiği iddiasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapsini istedi.

TELEFONDA HAKARET ETMİŞ
Trabzon'da kıskançlık krizi giren iki üniversiteli kız, paylaşamadıkları erkek yüzünden adliyelik oldular.Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe ile başvuran E.A. adlı üniversiteli genç kız, kullanmakta olduğu 507 876.. nolu cep telefonuna, F.K.'ya ait olan 0531 780.. nolu cep telefonunun whatsapp programına cinsel ve hakaret içirikli mesajlar atıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Yapılan soruşturmanın ardından mesajları atan KTÜ Tıp Fakültesi öğrencisi F.K. olduğu belirlendi.
TACİZCİ ESKİ SEVGİLİ ÇIKTI
 
Kıskançlık krizine giren eski sevgili F.K.,B.'nin yeni sevgilisi E.A.'ya cinsel ve hakaret içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. İfadesi alınan F.K., "7 ay önce B.'den ayrıldım. Bir bayan bana mesaj attı. Bende karşılık verdim. Daha sonra ben mesajlarımı sildim. İsteyerek kimseye mesaj atmadım" dedi. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Ömer Gündoğdu şüpheli F.K. hakkında, ‘Seni sü... B.'ne sahip ol. Köpeğinin ipini tut. Ona sahip ol' şeklinde mesajlar attığını belirterek, hakaret suç işlendiğini iddia etti. Savcı Gündoğdu hazırladığı iddianamede, TCK 125/1 maddesi gereğince F.K.'nın 3 aydın 2 yıla kadar hapsini talep etti.

KAYNAK: Günebakış Gazetesi