Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.15 sıralarında Gümüşhane-Trabzon karayolunun 9.kilometresi Mescitli köyü mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Ali Karson (23) yönetimindeki 61 DK 938 plakalı otomobil, Trabzon istikametine giderken, karşı yönden gelmekte olan İbrahim Akpınar (29) yönetimindeki 25 LK 740 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Ali Karson olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı araçtaki Nigar Kahraman (24) ve Furkan Özdemir (16) ile İbrahim Akpınar ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesine getirildi. Yaralılardan Nigar Kahraman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, İbrahim
Akpınar ve Furkan Özdemir'in sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayı öğrenen yaralı yakınları, hastaneye akın etti. Bazı yaralı yakınları fenalık geçirdi.
Kazanın ardından Gümüşhane-Trabzon karayolu, yaklaşık 40 dakika boyunca trafiğe kapatılırken, itfaiye ekiplerinin araçları kenara alması ve yolu temizlemesinin ardından yol ulaşıma açıldı.
Öte yandan, kaza yapan otomobilde bulunanların, Almanya'ya gidecek olan akrabalarının işlemleri için Gümüşhane'ye geldiği ve merkeze bağlı Övündü köyüne geri döndükleri öğrenildi.