Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası ile Fındık Tanıtım Grubu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Fındık ile Sağlık” konulu panel, 27 Eylül Salı günü İstanbul’da yapılacak.

Fındığın insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri ile kullanımının arttırılması amacıyla Levent’te ki Wyndham Grand İstanbul’da saat 08.30’da başlayacak panelin açılış konuşmalarını Fındık Tanıtım Grubu Başkanı Edip Sevinç ile İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçı Birliği Başkanı Ali Haydar Gören yapacaklar.

Panelde ilk olarak “Daha Çok Fındık ve Ürünlerimiz” konulu bölüm ele alınacak. 

Dr.İrfan Demiryol’un moderatörlüğünü yapacağı bölümde, Yaşar Holding’den Yönetim Kurulu üyesi Nur Demirok, Elvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Kadiroğlu, Ferrero Genel Müdürü Azmi Gümüşlüoğlu, Nestle Çikolata Genel Müdürü Oben Akyol, Şölen Gıda Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Çoban ile Ülker Sürdürülebilirlik Platformu Koordinatörü Begüm Mutuş söz alacaklar.

Moderatörlüğünü TUGİS Başkanı Nejdet Buzbaş’ın yapacağı ikinci bölümde ise ‘Yaşasın Hayat Kliniği’nde konusunda dünyaca tanınmış isim Prof.Dr.Osman Müftüoğlu’yla söyleşi yer alacak