Asuman Krause Trabzon Basını ile Süleyman Restaurant da biraraya geldi. Turşu kavurması yiyemediği için çok üzüldüğünü belirten Krause organizasyonun sponsoru Trabzon Forum AVM yetkililerinin kendisine gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.  Forum AVM Genel Müdür Yardımcısı Tuğrul Cömert ve Pazarlama Satış Müdürü Esme Sezeroğlu yaptıkları açıklamada  "Karadeniz İnsanının mücadeleci hırslı yapısını bildiğimiz için Wipeout'u Trabzon'a getirdik. Tüm Trabzonlular bu yarışmaya katılabilir" dedi.

TRABZON TEPKİSİ

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Asuman Krause ise "Herkes duyunca Wipeout yapsın diye buradayız. 16 yaş ve üzeri herkes bu yarışmaya katılabilir. Dünyaca ünlü Wipeout yarışmasına Trabzonlular çok ilgi gösteriyor. Zaman zaman 3 yarışmacı birden Trabzonlu oluyor. Ve diğer illerden tepki telefonları alıyoruz. Neden bu kadar Trabzonlu yarışıyor diye. Biz ayrıcalık yapmıyoruz Trabzonlular mücadeleyi sevdiği için yarışmamıza yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah Trabzon'da da aynı ilgiyi görür" dedi. Krause Trabzon'un yöresel yemeklerine hayran kaldığını fakat turşu kavurması yiyemediğini belirtince Forum Yetkilisi Esma Sezeroğlu akşam yemeği menüsüne hemen turşu kavurması ekletti.  Trabzon basını ile neşe dolu bir sohbetin ardından Asuman Krause Forum AVM önündeki Wipeout parkuruna gelerek yarışmanın startını verdi. Trabzonluların, dobra, net va açık sözlülükleri karşısında zaman zaman zorlanan Krause büyük alkış topladı.



WWW.61SAAT.COM'A ÖZEL AÇIKLAMALAR

Sitemiz Genel Müdürü Erhan Esaspehlivan ile de görüşen Krause kendisinin eskiden bir Trabzonspor hayranı olduğunu belirtti. Şimdi değil misiniz sorusuna ise, "Ben Arçil'li Şota'lı, Hami'li Trabzonspor'u diyorum. Ben Ünal Karaman'ın büyük hayranıydım" dedi. Almanya'da doğmasına rağmen ve 8-9 yaşına kadar orada yaşamasına rağmen kendini bildi bileli müslüman olduğunu belirten Krause, "Teyzam namaz kılarken onu taklit ederdim. Kuran Kursuna gidip kuran öğrendim. Namaz kılmayı öğrendim. Yani Almanya'da doğusam bile ben müslüman doğdum öyle de öleceğim" dedi.



Dünyanın En Eğlenceli Yarışması Wipeout, Forum Trabzon’da

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TILAYIN...


Trabzonlular Asuman Krause ile adrenalin dolu dakikalar yaşadı

Türkiye’de ve dünyada milyonlarca izleyicisi olan ünlü televizyon yarışması Wipeout, özel parkuruyla televizyondan sonra dünyada ilk defa Türkiye’de Forum Alışveriş Merkezleri’nde yer alıyor. 15-24 Haziran tarihleri arasında Forum Trabzon’da kurulan Wipeout parkurunu, 16 Haziran Cumartesi günü sempatik sunucu Asuman Krause sundu.

Wipeout heyecanını ilk defa Asuman Krause eşliğinde deneyen Forum Trabzon ziyaretçileri heyecan ve eğlence dolu dakikalar yaşadı. Kıran kırana geçen mücadeleler sırasında Asuman Krause, Forum Trabzon ziyaretçileriyle röportajlar yaparak Wipeout coşkusunu doruğa çıkardı. Esprili sunumuyla Wipeout parkurunda keyifli anlar yaşatan Asuman Krause’yi Trabzonlular hayranlıkla izledi.

15-24 Haziran tarihleri arasında Forum Trabzon’da devam edecek yarışma sonucunda Wipeout parkurunu en hızlı bitiren kişiye 1.000 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Wipeout parkuru Forum Alışveriş Merkezleri’nde!

Bugüne kadar sadece televizyondan takip edilebilen rekabetle eğlenceyi birleştiren Wipeout, 3 farklı etaptan oluşan özel parkuru ile kendine güvenen ve eğlenmek isteyen herkesi Forum Alışveriş Merkezleri’nde bekliyor.

Forum Trabzon’un ardından Wipeout parkuru Haziran – Eylül 2012 ayları arasında 4 Forum Alışveriş Merkezi’ni dolaşacak.

Forum Trabzon adrenalin, heyecan ve eğlence tutkunlarını Wipeout yarışmasına davet ediyor.


Forum Alışveriş Merkezleri – Wipeout Etkinlik Tarihleri



Marmara Forum

11 - 20 Mayıs 2012

Forum Kayseri

01 - 10 Haziran 2012

Forum Trabzon

15 - 24 Haziran 2012

Forum Mersin

29 Haziran - 8 Temmuz 2012

Forum Aydın

13 - 22 Temmuz 2012

Forum Bornova

17 - 26 Ağustos 2012

Forum İstanbul

31 Ağustos - 9 Eylül 2012